2008-04-19 - Årets största tönt?

En unge som skriver till statsministern att det är tråkigt att gå i skolan (http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2287175.ab). Har han verkligen inget bättre för sig? Var i helvete har han fått den uppfostran att trotsa mot något sådant självklart? Fy på er dåliga föräldrar!


Härligt med sommarvärme igår och rätt okej värme idag! =)


2008-04-15 - Historier

En dag kom mannen hem och blev överraskad av sin fru i ett väldigt sexigt nattlinne.
- Bind mig och du får göra allting du vill sa frun.
Mannen band henne och åkte och golfade.



Kvinnan kom hem, parkerade sin bil på uppfarten och sprang in i huset.
Hon slängde igen dörren och skrek så högt hon kunde:
- Älskling packa dina väskor jag har vunnit på lotteriet!!!!!
- Åh herregud! Vad ska jag packa, strandsaker eller friluftslivsaker? säger mannen.
- Spelar ingen roll, säger frun - Bara försvinn!!!


Den första är i alla fall rolig, den andra känns lite tragisk... Om man har det så dåligt ställt att man är så beroende av någon att leva på, då har man lite att arbeta på.

2008-04-08 - Ett pack idioter?

Jag läste runt på Aftonbladet nyss och då stod det en rubrik på förstasidan som löd "Slog sanslös av åtta tjejer". Här är länken: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2216073.ab 
För det första fattar jag inte att de kan göra en så förfärlig sak. Det visar enbart på lågt intellekt och att det handlar om personer som inte vågar göra något själva utan måste vara flera för att våga. MEN HUR I HELVETE KAN MORSAN TILL EN AV MISSHANDLARNA FÖRSVARA DET DE GJORDE?! DEN VUXNA KVINNAN BORDE ÅKA I FÄNGELSE LIKA JÄVLA STENHÅRT SOM DE ANDRA SOM GENOMFÖRDE MISSHANDELN!
Det är lite läskigt, men jag är egentligen inte förvånad att det händer... Det handlar ju om USA. Självklart kan inte en familjemedlem ha fel i USA, det händer ju aldrig... Eller?

Inga fler kommentarer.