2010-08-25 - Humor

Ibland skäms jag för min humor:
http://comixed.com/2010/08/22/4-koma-comic-strip-sexual-expectations/
http://www.johnandjohn.nl/write/jaj755.gif
http://www.explosm.net/comics/2143/
:D

2010-08-25 - Döden

Jag sitter nu och kollar på ett program som heter "The human body". Detta program handlar om en man vid namn Herbie som har låtit ett filmteam spela in hans sista tid i livet. Han hade sådan utbredd cancer att det inte gick att bota. Det som slog mig mest var min reaktion över hans sista timmar, då alla vänner kom och sade adjö till honom. Det var faktiskt vackert. Han hade de personer han älskade, och som älskar honom, runt omkring sig när han dog. Att ha sina nära och kära vid sin sida då man dör, det är något jag också skulle vilja uppleva. Att få känna den kärlek  som de visade. Det önskar jag mig när min tid är kommen.

2010-08-24 - Roller

Hej!
.
Jag heter... Nej, ni kan kalla mig M. Jag har många konstiga tankar. Jag har många konstiga grannar. Eller så är det mina tankar som har konstiga grannar... Hur som helst är tankarna konstiga. De flyr iväg och gör dumma saker. De skaffar sig så mycket information att jag varit tvungen att släppa andra viktiga tankar och viktig information.
.
Fler saker händer; börjar finna olika saker intressant, tändande och attraktivt. Teckenspråk t.ex. Tyvärr har jag glömt bort det lilla jag fick lära mig... Sugen på rollspel. Sugigt läge!
.
Uft!
//H

2010-08-09 - Would she?

Whould she hold me if she knew my shame?