29:e april 2007

Jaoooo!

Vad skönt det är att vara nyduschad =) Jag kom även på en sak när jag stod i duschen och det var varför det finns så mycket dålig musik. Jag fattar egentligen att jag inte tänkt på det tidigare... Jag har alltid trött att det enbart var för att vissa faktiskt tycker att det är bra, men nu har jag kommit fram till att det även har att göra med att vi (som lyssnar på bra musik) måste lyssna på någon skitmusik för att kunna uppskatta den halvbra musik som spelas och för att kunna älska den musik vi verkligen älskar!


Och så har det ju varit helg! Natten mellan lördag och söndag tillbringades i VIP-avdelninge på gamla Sthlm Kök & Bar. Anledningen till att jag inte skriver det nya namnet är att jag inte minns det, vilket i sin tur betyder att det är ett dåligt namn! Hur som helst var det trevligt, men det var på tok för hög musik där. Inte som det var på ravefesten i Göteborg, men ändå för hög. Blev lagom med dricka också och jag har faktiskt pengar kvar - tro det eller ej! =D

Sov hos Kimmy den natten. Lånade hans systers säng. Hon var inte hemma. Hon har hur som helst en sköldpadda där. Den lekte wresling runt halv nio på morgonen. Det lät mycket. Jag uppskattade inte det. Sen var det något som började borra på våningen under (tror jag) och det lät som om det stod en trasig kompressor brevid sängen (som jag låg i) och brummade.
Hur som helst så var anledningen till att jag sov hos Kimmy att han fyllde 21 - så grattis igen =)
Kom hem någon gång runt halv två idag <- Påpeka


Imorgon blir det fest ska ni veta! Hem till Jimmy där Boston redan är på plats. Sen blir det middag och dricka. Skåla ska vi göra! Senare kanske det blir att vi tar oss till Maren, men inget är bestämt. Vet inte när de tänder på brasan där, så det finns en risk att vi inte hinner äta klart. Angående maten så är det Jimmy och Boston som ska koka ihop något läckert. Jag får återkomma om vad det var under nästa vecka!


Det här är lite småkul läsning med tanke på... Jadu... Vissa personer har verkligen svårt att tänka!
http://www.e24.se/dynamiskt/Jobb_karriar/did_15277887.asp =D


Dags att sova nu. Gnatt =)

26:e april 2007

Sork!
Odefinierbar dag. Har den varit bra? Har den varit dålig? Jag vet faktiskt inte. Den har inte gått åt helvete iaf och det är ju alltid något =P
Omtenta på lördag vid nio, sen hem för att duscha och packa. Senare ska jag till en kompis och sedan vidare till en annan som fyller 21. Där ska vi äta middag med en massa folk och sen ska vi ut någon stans i Sthlm.

Har iaf lite ångest inför omtentan... Jag borde ha fått G om jag inte varit så jävla korkad! Visst, ni kanske tänker "jag borde ha varit miljardär om jag varit rikare, så du kan ju hålla käft", men nu är det såhär att jag verkligen klantade mig på tentan. Borde ha fått de där extra poängen om jag endast skippat att skriva ett ord och lagt till fem andra! Aja, inte så mycket att göra åt nu iaf.

Sedan har jag även kommit över ett rätt roligt klipp tack vare min bror. Här är det:
http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=38010 ROFLMAO!

Sen fick jag även en jättehäftig vetskap i huvudet nu på kvällen när jag kollade på TV! Det finns en sorts fisk som lever i vatten med hög halt av svavelsyra och låg halt av syre - som kallas Grott-Molly!!! =D Är inte helt säker på stavningen, men jag är rätt säker på att de sa så iaf =P

Aja, Scrubs börjar snart! Over and out =)

25:e april 2007

Jag har tidigare delat med mig av vad min kurslitteratur tycker om det ämne jag nu läser, men efter att ha läst mer i boken kan jag kostatera att jag håller med. Så jobbigt segt!

Hur som helst har jag även hittat ett citat ur en annan bok som jag tycker kan vara värt att ta del av:
The young lieutenant of a small Hungerian detachment in the Alps sent a reconnaissance unit into the icy wilderness. It began to snow immediately, snowed for two days, and the unit did not return. The lieutenant suffered, fearing that he had dispatched his own people into death. But the third day the unit did come back. Where had they been? How had they made their way? Yes, they said, we considered ourselves lost and waited for the end. And then one of us found a map in his pocket. That calmed us down. We pitched camp, lasted out the snowstorm, and then with the map we discovered our bearings. And here we are. The lieutenant borrowed this remarkable map and had a good look at it. He discovered to his astonishment that it was not a map of the Alps, but a map of the Pyrenees.
(Weicik, 1987, s. 222)

Helt otroligt hur den "falska" kartan fick de att överleva! Kurslitterauten är inte bara trist, då man faktiskt bjuds på sådana berättelser ;-)
Det står även varför det troligen blev denna effekt, men det överlåter jag till er att dra egna slutsatser.

24:e april 2007

Så fin dag! Underbart att man måste sitta inne och plugga =D

Igår var jag i skolan och vi hade redovisning av olika artiklar vi läst. Det var några killar som redovisade en text ang. genus och könsfördelning... Och så hade de kommit fram till att "Vi anser att män är mer strikta och vill att saker ska gå som de ska medan kvinnor bara är nöjda om de får bestämma" - Ni ska bara veta hur mycket jag garvade =P

Sen är det ju som sagt härligt väder ute och vad passar inte bättre än en glad sommarlåt?
http://www.youtube.com/watch?v=XfD6jAoJrJg =D

21:a april 2007

"Frisörer är såna jävla idioter" -> http://www.kinkyafro.se/?p=115 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Dagen har bestått av att fixa i rummet. Nu har jag fixat kabelhärvan bakom min bokhylla, fått videon att funka och så har jag ställt in min nya säng i mitt rum! Snart dags att inviga den =D

Imorgon blir det mycket att göra, det ska ni veta! =P

19:e april 2007

Jag tänkte egentligen klaga lite på mina tankar, men sen kom jag på att jag har lite roligt att skriva istället - iaf roligt för mig =P

Det är såhär att träningen idag gick skitbra och jag är jättenöjd, så jag är därmed en glad Andreas just nu.
Det andra är att jag fått hem min nya säng =D Nackdelen är att jag måste fixa en massa i mitt rum innan jag ens kan tänka på att bära in den... Men det löser sig =D

Imorgon tänker jag skippa skolan och plugga hemma istället. Kommer bli skönt =)

Kan även påpeka att det snöar nu och har gjort det ett tag. Rätt skönt att vi inte bytt till sommardäck än!

Nu ska jag lägga mig och kolla lite på TV. Hejdå!

18:e april 2007 - Varför?

Dagen började sådär... När jag vaknade kändes det som om det skulle bli en jobbigt lång dag - men så blev det inte! Vi började skriva vid 10:30 och avslutade strax efter 12:00. Fysatan vad produktiva vi var =)

Väl hemma har jag bara slappat. Fattar inte hur jag kan fördriva en hel jävla dag! Hatiskt... Nu har mamma fått besök iaf. Hon fyllde år förra veckan, men då ringde de (som är här nu) typ samma dag och sa att de inte kunde för en av dem var sjuk!

Det som stör mig är att jag ofta lyckas få mig själv deprimerad. Fattar inte hur jag lyckas gå från att vara hur jävla glad som helst (vilket jag var tidigt idag) till att sitta här och inte ha lust med något längre... Känns som om det är något fel med mig, för jag tycker det känns så in i helvete fel att jag ska vara såhär.

Aja, fick reda på att brorsan också ska jobba i sommar. Det kommer bli kul och se hur han reagerar då det är hans första sommarjobb. Vi ska båda jobba på AstraZeneca. Jag som postgubbe och han som "kontorsinventerare".

Nu måste jag verkligen sätta mig och plugga... Sorry... =/

16:e april 2007

Gårdagen var inte kul. Denna dag var däremot mycket roligare. Härligt väder och härligt humör!

Började med att åka till skolan. Var där i kanske 1½ timme. Det var nice.

Väl hemma åt jag mat och slappade lite framför datorn. Sen bar det av ut och så åkte jag inlines =D Blev inte så långt idag, kanske en halv mil eller så... Men ni ska veta hur mycket det tog i benen! Haha fan vad skönt det är =D

Imorgon blir det skola, skola och åter skola för att sedan avslutas med träning =) Det blir nog nice!
Det ska uppenbarligen bli kallare väder imorgon också... Det gillas inte riktigt, men så länge det inte blir fjolligt kallt så är det lugnt =)

Nu hade jag tänkt kolla lite på TV och sen sova.
Hoppas ni som läser detta får en underbart bra dag =)

PS. Bilderna från festen har letat sig till min dator! Hähä! DS

15:e april 2007

Definition av full person? -> Se mig nu =D

Tack iaf till Sthlms-maffian; Ida, Karolina, Lina, Lina och "sorry att jag glömde ditt namn, men jag har bara träffat dig en gång" =/ Ni vet iaf vilka ni är och jag gillar er som faaaaaan!

12:e april 2007

Toast och mjölk <- Det är gott!

Mycket plugg nu =)

Öh... Sovdags? Näääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää =P

MSN MSN MSN MSN MSN MSN MSN MSN MSN MSN MSN MSN MSN MSN MSN MSN MSN MSN

Seeeen sovdags =D

Just ja! Jag efterlyser någon att hålla koll på mig nu i helgen. Jag lär nog inte vara så duktig på det, för jag har mycket att ta igen och för mycket att göra... Önskar svar senast imorgon (fredag)!

Over and out!

11:e april 2007

Nu var det bra länge sedan jag skrev något här. Inte så mycket har hänt, förutom att jag idag fick reda på att jag ska jobba hela sex veckor i sommar. Det blir finan cash det =)

Läser nu en kurs som heter Organisationsteori (5p). I vår kurslitteratur finns det en häääärlig inledning i kapitel ett (som jag läste precis nu). Den lyder: "Låt mig redan från början slå fast att de allra flesta individer inte tycker särskilt bra om organisationsteori." Så varför ska jag fortsätta läsa bokjäveln då? =D

Hoppas på kul i helgen också, får se hur mycket festande det blir... Rörigt är det iaf =P

Sen tror jag att vi har en till läsare nu - Välkommen =D

02:a april 2007

Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Inte så mycket har hänt, förutom att brorsan fyllt 18 år. Nästa att fylla är mamma.

Idag har jag bara slappat och spelat innebandy (på kvällen). Det var skitkul och gick bra trots att jag inte spelat på jättelänge (har för mig att det är något år eller så).

Rörig i huvudet nu också. Finns så mycket att säga, så mycket att förklara... Så varför inte göra det? Det är väldigt komplicerat och svårt att få riktigt rätt, men sen spelar det nog ingen som helst roll just nu och det finns en stor risk att det bara får negativ effekt.
Ska nog göra det jag är bäst på - att glömma =P

Organisationsteori ska jag ha imorgon... Första föreläsningen på kursen. Hoppas det blir något kul iaf! Skönt att ha Aulan och inte vara tvungen att sitta i Primus!
Skrev en tenta i Ekonomisk matematik med linjär optimering i lördags vid klockan 09... Så segt att gå upp så tidigt plus att jag bara sov cirka tre timmar den natten. Fattar inte hur jag lyckas, men jag lyckas iaf...

Kännt mig grå nu ett tag... Tror att innebandyn gjorde susen. Behöver få springa mig förjävla trött och slippa tänka på annat!

Är nog dags att sova nu... Eller det har det varit i kanske två timmar... Men jag är ju skitdålig på det där. *Dunka huvudet mot bordskanten*