2009-08-29 - Ny***

Nyduschad, nyrakad, len som en barnrumpa och trött som en student. Så är jag nu. Lite migrän har jag nog också. Nu tänker jag ta en mental resa i ett antal dagar, så jag hoppas inte att någon blir orolig om jag inte kommer skriva något på ett tag. Om det dröjer tre veckor är det tillåtet att bli orolig. Nu vet jag i alla fall hur bra jag är.
Det var något mer jag hade tänkt skriva, men det är nog inte av egentligt värde...

2009-08-28 - Ett helt vanligt inlägg

Just nu är det inge bra. Livet känns värdelöst... Eller meningslöst kanske är bättre beskrivning. Det enda som händer i mitt liv just nu är att jag försöker ha något att göra... Det känns som om jag slarvat bort det jag en gång hade och jag kommer aldrig få tillbaka det. Jag kommer aldrig få känna den glädjen igen. Jag är och kommer förbli en tråkig person. Bli vän med mig nu, så slipper du vara det under en längre tid. Fan...

2009-08-27 - Snart slut

Snart är det slut... Helt slut och över! Ja, jag talar om mitt jobb. Imorgon är sista dagen och sen blir jag (självförvållat) arbetslös. Ska ringa på ett jobb imorgon faktiskt, får se om mina kontakter gjort någon nytta :D Det jobbet skulle sitta mig perfekt faktiskt, så jag är tyvärr lite för "opessimistisk" :P

Nu ska jag gå och packa träningsväskan. Blir nog lite lir med J idag! Länge sedan, jag längtar!

PS. Jag har fastnat lite för Coldplay. DS

2009-08-26 - Vattafakk?!

Sådär, nu har jag öppnat med en lite töntig rubrik... Nu till något ännu mer töntigare! Måste bara få ur mig skiten, för det börjar bli irriterande :P Det är egentligen inget "farligt", men som sagt irriterande för mig. Det handlar inte om känslor för något, inte direkt iaf. Inte för hur en person är som person, utan för hur en person kan se ut. Jag är KÅT helt enkelt. Hela tiden, överallt... Nästan. Blir inte av med det. Tur att jag lätt kan smyga undan och gömma mig ett litet tag tills tankarna försvunnit. Så det är irriterande att inte kunna få utlopp för de känslor man har och irriterande för att jag inte har någon koll på den.

Aja, nu vet ni! :D

Såg senaste Harry Potter-filmen igår också. Den var bra, men nu vill jag verkligen se NÄSTA! Har även hört att uppföljaren på Män som hatar kvinnor ska ha premiär runt mitten av september. Gissa vilken bok jag ska börja tokläsa nu? ;)

Annars har dagen varit bra, faktiskt. Hela tiden mycket att göra, men ändå har jag tid att tänka. Det är både positiva och negativa tankar. Vi får se vart det slutar, men mina arbetskamrater har börjat fråga mig varför jag är så tyst... Kanske ska ta och sova snart (datorklockan visar 20:34 just nu), så jag är lite glad imorgon :)

God natt?

2009-08-24 - En liten sak

Coldplay: "Those who are dead are not dead, they're just living in my head."

Hur som helst. Läste en artikel och såg en annan artikel (wow!). Rubriken fick mig att le, då jag antagligen misstolkade den lite :P Sen när jag läst artikeln tänkte jag att "fan, sådär borde min flickvän också få det". Har ingen flickvän, men om det kommer någon i framtiden så... Ja, då skulle det vara nice :D Kanske inte just till den, i artikeln nämnda, titeln utan för att lära sig vara min... Vilket kommer ligga VÄLDIGT nära ;) Jag har även kommit fram till att jag är väldigt konstig och att man ibland inte riktigt vet vart man har mig. Så no hard feelings till de som "råkat ut" för mig :P

Länk till artikeln: http://svenskdam.se/2009/08/kate-middletons-drottningskola-har-startat/

Och God natt!

2009-08-23 - Sammanfattning av veckan och helgen

Denna vecka har varit rätt händelserik. Arbetsveckan var väl sådär. Inte lika kul på jobbet OCH mer att göra. Tid att tänka och planera. Jag tror faktiskt att jag börjar få lite klarhet i vad JAG vill nu, vilket känns väldigt bra... Men jag är fortfarande tom.

Men nu till helgen! Var ute i fredags. Jag och en kompis åkte till mina tjejvänner norröver på förfest. Sen gick vi ut och hade riktigt kul! Jag blev härligt full och dansade lagom galet :P Vi åt efteråt, tog en taxi hem till min kompis (fast pris) och sedan åkte jag därifrån hem (med samma taxi).

I lördags (igår) var jag och en annan kompis på Coldplay i Stockholm! Det är inte riktigt min musiksmak egentligen... Eller alltså det är inte det jag skulle välja... Innan jag var där. Nu är jag fast. Spelar på tok för högt just nu. Fortfarande lite hörselskadad från konserten igår. Men satan i gatan vad bra det var!!! Jag kunde inte låta bli att dras med i allt som hände och musiken var MYCKET bra. Vi fick även en gratisskiva där med deras senaste album (live-utgåva). Det är den som spelas just nu. Det blev i alla fall mycket skitsnack och span då vi satt där i ett par timmar innan konserten började. Riktigt kul det också ;D Tänkte en del också och det var en låt som berörde mycket. Den berör många och jag är en i mängden. I detta fall är jag gärna en i mängden! Den beskriver min situation för sådär sju veckor sedan (herregud!) och tills nu... Och bergis lite till.

Idag har jag hjälpt samma vän att flytta. Riktigt avundsjuk, men jag lär bosätta mig där lite, jag också -> GUITAR HERO sleepover, eller något annat töntigt :P

Coldplay The Hardest Part

And the hardest part 
Was letting go not taking part 
Was the hardest part 
And the strangest thing 
Was waiting for that bell to ring 
It was the strangest start 

I could feel it go down 
Bittersweet I could taste in my mouth 
Silver lining in the clouds 
Oh and I 
I wish that I could work it out 

And the hardest part 
Was letting go not taking part 
You really broke my heart 
And I tried to sing 
But I couldn't think of anything 
And that was the hardest part 

I could feel it go down 
You left the sweetest taste in my mouth 
You're a silver lining the clouds 
Oh, and I 
Oh, and I 
I wonder what it's all about [x2]  

Everything I know is wrong 
Everything I do it just comes undone 
And everything is torn apart 
Oh and thats the hardest part 
That's the hardest part 
Yeah, thats the hardest part 
That's the hardest part

Hela deras album kan laddas ner här: http://www.coldplay.com/lrlrl/lr.html. Det är STARKT rekommenderat!

2009-08-19 - En konstig känsla

Nu har jag en jättekonstig känsla i bröstet. Det kan vara magsyra som letat sig upp, för det känns som när man får en uppstötning... Däremot är den lite mer långvarig och lite mer utspridd i bröstet. Sen har jag haft ont i halsen ett bra tag nu... Riktigt irriterande! Ska ringa vårdcentralen imorgon, för det här är verkligen något som måste kollas upp! 

Har bestämt mig för att jag har tid att kolla på film nu när jag ska sova. Det kommer bli alla Harry Potter-filmer som finns tillgängliga. Självklart inte på samma kväll, utan en varje kväll eller liknande ;)

Ibland undrar jag bara... Varför? Eller varför inte? Varför? Eller varför inte? Svårt att avgöra, men tiden lär väl berätta sin saga till slut!

2009-08-17 - Framtiden

Jag känner mig lugnare idag. Jag behövde idag. Att få prata med någon som vet, någon som kan. Nu är det bara väntan. En vecka eller så, sen får jag mer info. Kommer bli jobbigt på ett sätt, men ändå skönt på ett annat. Då kan jag skriva av en del negativa tankar i huvudet :)

Idag åt jag på ett ställe där vi tidigare ätit. Jag stod på samma ställe, vid samma barbord. Däremot åt jag själv. Men jag mindes. Det var underbart!

(Just nu pirrar det i magen min! Varfööööör?)

2009-08-16 - Förändringar

Jag tror inte att så mycket egentligen har förändrats. Jag känner inte att jag har förändrats så mycket, inte till känslorna. Jag känner mig fortfarande inte själv, utan det känns bara som om mitt och E:s schema inte passar just nu. Det känns som om jag väntar med spänning på att de ska göra det igen! Dagen kommer, men nääääär? ;)

2009-08-15 - En dröm

I natt drömde jag om dig. Vi försökte igen. Det gick inge bra. Du gick till en annan direkt då jag gick iväg. Det gjorde ont. Jag såg på avstånd hur du gjorde det för att göra illa mig. Det gjorde ont. Ni höll handen. Jag dog... (vaknade)

2009-08-12 - Ett rent helvete...

... ett sådant lever jag i.

Jag har tänkt, vilket suger. Jag har skrattat, vilket inte är kul längre. Jag har ätit, vilket inte är gott längre. Jag har levt, vilket inte känns längre. Allt känns bara så värde- och meningslöst! Det som irriterar mig mest är alla dubbla budskap man ska förstå, alla dolda meningar som man ska snabba upp, allt skitsnack om någon och sedan göra helomvändning, allt positivt... Ja, vad är positivt egentligen? Ur föregående mening kryper det fram en sanning. Jag vill blunda för den. Jag vill blunda för mycket. Hur länge orkar jag? Jag måste slå upp ögonen, det är helt klart! Men vågar jag? Ska jag analysera varje händelse, varje mening? Kommer jag först då att förstå allt? Varför kan det bara inte vara så enkelt att man pratar? Är så avundsjuk på en tjej på jobbet... Eller rättare sagt på hennes kille. Hon tänker så underbart när det gäller förhållanden, att det bara finns han för henne. Hon har gjort det länge och det är verkligen ingen tvekan om hur hon känner. Varför kan inte jag hitta en sådan person? Det kanske inte finns någon mer?

Nä, nu kan allt dra åt helvete! Kanske uppdaterar någon mer gång... Vi får se.

2009-08-11 - Nä

Jag är mindre sjuk, men hostar fortfarande. Känner mig inte frisk i kroppen, men ändå... Ska kolla upp det nästa vecka om jag får en tid då (lär vara rätt fullt denna vecka).

Sen tänkte jag skriva ett lite längre blogginlägg nu, men då jag nyligen läst E:s inlägg vet jag inte riktigt längre... Jag tror att jag avvaktar tills jag inte är så påverkad av det.

Man kanske borde sänka tankarna?..


Update:

Jo, nog är jag sänkt alltid. Att jag aldrig kan lära mig... Fasen vilken dumbom jag är! Skönt att det är bättre väder ute nu i alla fall. Vi ska nog iväg och äta gott och kolla på snygga bilar framåt slutet av veckan. Ska få det som namnsdagspresent :D Jag får hoppas på vädret bara. Det ser inte ut att bli allt för bra väder, men det kan ju ändras!

Idag har det varit så regnigt att det t.o.m. regnat inombords. Ja, idag har varit en riktig skitdag. Jag får kommentarer om att jag ser full ut, så seg och borta är jag. HEMSKT! Varför ska detta plåga mig så? Hur som helst fick jag allt vatten som låg på bakluckan på mig idag när jag stängde den. Det var då det regnade som mest och det var inte lite! Tur att jag precis hade flyttat mobilen till en annan ficka, annars hade den varit dränkt vid det här tillfället. Skorna läckte vatten och tröjan var kletad mot kroppen... Men det var andra som hade det värre. Jag kunde ändå hoppa in i en bil och ta mig från A till B. Tyckte så synd om en tjej (kvinna är nog mer rätt) i vit tröja och jeans som stod och gömde sig för regnet, att jag erbjöd henne skjuts ett par 100 meter. Hon tackade så vänligt och så var dagens goda gärning utförd!

Det som stör mig mest är att jag associerar nästan ALLT till henne... Varje par högklackade skor, varje kjol där man ser snygga ben, varje kompilering snyggt hår och framför allt varje klänning! Herregud var irriterande detta kommer bli... Eller? ;)



Tänka sig att en kompis vill boka upp mig nästa helg :P Jag blev glad, såklart jag tackar ja!

Har diggat musik ett tag nu och skickat länkar med en vän. Fastnade dock för denna underbara klassiker: Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happy http://www.youtube.com/watch?v=yHFDa9efCQU&feature=related

Detta får avsluta kvällens bloggande. Nu blir det lite plugg, fixa matlåda, borsta tänderna och sedan sova. Blir väl en sväng på de vanliga communities:arna och mailen först. Gnatters!

2009-08-09 - Sjuk!!!

Ja, nu är jag faktiskt sjuk. Inte nog med att jag hostar och snorar lite, nu har höger öga börjat äckla sig också. Har vaknat flera gånger under morgonen nu (bara sovit runt 4,5-5 timmar också) och torkat gegga ur ögat. Fasiken vad irriterande! Jag vill ju jobba på måndag... Det finns inte heller någon reserv för mig! :-/

2009-08-08 - Stabilt

Ja, vädret är stabilt som fan! Riktigt skönt att komma ut och bara vara. Har fotat en del, men det blir inte riktigt som jag vill. Kanske tio på 300 som blir bra... Men det är väl i och för sig alltid något!

Igår grillade vid hos en kompis. Han bor typ ute i skogen. Det var riktigt trevligt och vi hade såååå kul! Det enda som hände var att en tjej inte riktigt uppskattade shot:en absinth (stavning?) hon fick i sig, utan var tvungen att ställa sig ute för hon ville då inte gå och spy :P Hon mår bra idag i alla fall!

Jag har också märkt att tiden går fort. Den går så fort att man gömmer saker. Riktigt dumt angående vissa epoker, men ändå något som kan ses som positivt. Jag minns i alla fall hur bra jag mådde för ungefär ett år sedan. Det var också stabilt. Nu vet jag inte riktigt hur jag mår psykiskt och fysiskt ska vi inte tala om... Det är skönt att gå runt på jobbet och glassa i alla fall :P Det kommer bara bli mer och mer att göra de kommande veckorna, men det är bara tre kvar också. Sen blir det sås ett tag, eftersom jag fortfarande (efter andra antagningen) är reserv på alla de kurser jag sökt. Det blir till att söka jobb och försöka ta några omtentor. Hoppas bara att vår uppsats går hem!

På senaste tiden har jag börjat träffa en massa mer eller mindre gamla vänner och bekanta, vilket har fått mig att tycka om min hemstad igen. Det är synd, då det nu finns något som håller mig kvar här och någon som jag vill fly till... Men allt kan ju hända och det är ett tag kvar innan jag tänker ta beslutet om att flytta en längre sträcka. Däremot ser jag mig nu om efter lägenhet. Jag har span på några alternativ, så jag snabbt kan rycka in om jag skulle få tag på ett jobb!

Nu är det matdags och sedan ska jag läsa en del blogg och även plugga :)

2009-08-07 - En liten uppdatering

Ber om ursäkt för att jag inte läst. Ber om ursäkt för att jag inte skrivit. Jag har haft fullt upp, men ska ta tag i det på lördag (idag är det också fullt upp). Hostar i alla fall mer nu på morgonen (kl 06:18). Inte bra och jag fattar inte varför det inte blir bättre... :/ Måste göra mig i ordning nu. Ville bara meddela att jag inte dissar, utan stressar...

2009-08-02 - Avsaknad

Ja, det känns verkligen som om det fattas något i mitt liv. Kanske på mitt finger?

Imorgon ska jag åka inlines till jobbet, förutsatt att det är fint väder då jag vaknar. Sen blir det en fullspäckad vecka. Kommer nog bli bra!

Nattinatt

PS. Nu funkar min lilla kamera igen! :D DS

2009-08-02 - Nakenbad!

Japp, igår badade jag naken i Märlaren! Var hos en kompis på softkväll. Cirka tio personer i blandad kompott. Plötsligt bestämdes det att vi skulle nakenbada. Av med kläderna och springa 200 meter, hoppa i vattnet och sedan upp fort. Kallt i vattnet, men varmt när man kom upp. Resten av kvällen bestod av Guitar Hero och skitsnack. Jag körde, så jag fick först köra hem två tjejer, innan det var dags att åka nästa runda. Efter det hämtades mamma och pappa från en middag och jag var hemma någon gång mellan 02 och 02:30. Kändes skönt att ta det lugnt igår, men tanke på fredag/lördag :P

Angående låten jag tänkte länka till i ett tidigare inlägg, så hittar jag den inte. De sjunger i alla fall något i stil med "I'm not in love. So don't be afraid. It's just a silly phase I'm going through." Så, nu vet ni :)

Dags att gå ut i solen igen och försöka få någon färg. Det kommer behövas om en månad!