2008-01-30

Idag när jag satt på tåget och var på väg till Stockholm, var det ett ögonblick som fick mig att vilja gapskratta. Egentligen var det inget speciellt, men det blev så bra i den situation som då var!

Det satte sig en äldre tant framför mig och direkt tog hon fram en chokladgodisbit och åt den med god aptit. Just det var inte så kul, men då kände jag mig duktig eftersom jag åt en macka och inte godis!

Hur som helst var inte heller det anledningen till att jag var nära på att brista i skratt. Det var såhär att efter att hon ätit klart tog hon fram en kulspetspenna, öppnade Metro och slog upp sidan med Sudoku. Hon vände pennan med kulspetsen uppåt och tryckte ifrån baksidan av pennan mot tidningen för att få fram spetsen som man skriver med.

Det var då det hände! Så oväntat, så litet men ack så komiskt! I min ögonvrå ser jag hur underdelen av pennan/spetsen (den man skriver med) flyger iväg och landar på golvet. Jag ser på henne och tänker kläcka ur mig kommentaren "Hoppsan!", men avbryter genast försöket till att vara rolig... Och tur var det, för hennes min säger så mycket hur paff hon är och det är just DET som får mig att bli så skrattnödig!

Hon lyckades i alla fall reparera pennan och sätta igång med sitt planerade uppdrag =)

 

När jag sedan var på väg hem efter att ha uträttat mina ärenden, såg jag en stor skylt, i ett visst företags färger, som löd: "What's _issing _n Stockh_lm City?" (FÖRSÖK LISTA UT VAD SOM FATTAS!)
Jag blev riktigt glad när jag såg denna, för det är ett så jädra smart sett att göra reklam på! Jag är imponerad på riktigt =)

Nu kan vi ha en liten tävling i samband med detta! Den som först gör en kommentar och gissar rätt företag vinner... Jadu... Äran? Den som vinner kan få en kram =P

Nu är klockan mycket och jag ska sova.
Over and out =)


2008-01-27

Så har ännu en helg susat förbi!

Igår blev det bowling med Kajsa och Los Brudos inklusive bihang (Sebbe och Hannes) =P
Var väl typ det som hände. Idag har jag inte gjort så mycket. Kajsa har åkt hem och jag har städat lite. Nu återstår bara en transportsträcka (resterande delen av söndagen) innan skolan börjar och man får något att göra om dagarna.

Over and out =)

PS. Idag har jag har köpt en kameraväska också! Den är både snygg och praktisk. Billig var den också! =D DS


2008-01-23

Japp, nu har det blivit så som det blivit flera gånger förut! Jag har inte skrivit här på ett bra tag... Dåligt av mig...

Hur som helst kommer här ett litet inlägg =)


Jag börjar med att tacka er som ringde och sjöng för mig från Norge! Jag hade inte väntat mig något mer än ett enstaka SMS eller så, men ni ska veta att jag log efteråt! Tack tack tack tack tack tack tack tack tack! Födelsedagen var bra annars också =)


Skolan rullar på som vanligt, men jag har fått ett rätt elakt schema som betyder att jag går fem dagar denna vecka och fyra dagar de kommande tre veckorna. Tiderna är 14-17 för föreläsningarna och troligtvis 15-17 för seminarierna. Denna vecka är det bara föreläsningar, men i nästa vecka och de kommande veckorna kommer det vara en dag med ett seminarium. Det sköna är att jag inte kommer att ha någon lektion på fredagarna. Tentan kommer vara den 21:a februari.


Mer då?.. Jadu... Ny kurs - Makroekonomi. Ny lärare. Bra lärare. Han har speciella och roliga åsikter. Jag brukar anteckna vissa citat eller ord som är extra roliga och idag kläckte han ur sig "barnfamiljsmaffia". Han menade på att det är vad vi i Sverige består av, alltså att:

Barnfamiljsmaffia = Sveriges befolkning


Mer händer det väl inte så mycket, förutom att jag totalstädat i mitt rum och nu är det inte mycket kvar i klädkammaren som ska rensas. Dammigt är det, men bra blir det! Det nya golvet som vi lade in under mellandagarna är jätteskönt och framförallt tystare än det förra!

Nu är klockan 23:25 och det är dags för mig att stänga av datorn.
God natt =)