2007-10-16 Ett gammalt blogginlägg från Helgon

Yes, jag har varit medlem på Helgon. Tog precis bort kontot.


Skrivet den 30:e juni 2007

Det värsta som finns är när man längtar ofantlige mycket. Så ofantligt mycket att man blir hyperaktiv och halvdöd lite vartom. Sen får man den där känslan av att man inte kan göra något saken... Efter ett tag kommer stressen, sen kommer frustrationen. Man vill verkligen göra något, men allt talar emot en. Allt börjar kännas jobbigt, hela vardagen rasar. Man får lust att slå på boxningssäcken. Hårt och länge. Smärta och utmattning är efterlängtat.


Men som en sändelse från ovan får man ett meddelande, en liten hint om att det finns personer som verkligen bryr sig, som verkligen vill ge en uppskattning. Det är denna uppskattning som gör att man går från den aggressiva galningen till en lugn och fridfull varelse. Tankarna snurrar, men nu åt motsatt håll. Som ett rus fylls kroppen med lycka och hjärnan börjar slappna av.


Först då märker man att man drömmer...


09:e oktober 2007 - Idag tog jag cykeln...

Idag tog jag cykeln när jag skulle till Thomas! Det var helt otroligt skönt! Även fast det fanns en bil hemma så valde jag att ta cykeln! Jag är så stolt!

Hehe skadad? Ja, antagligen. Jag har börjat känna lite indirekt press från en viss person som har börjat vara nyttig. Det vill jag också vara!

Hur som helst gick det jättebra, förutom att min fotled inte är helt okej än. Spelade fotboll i lördags under eftermiddagen och vred höger fotled i en närkamp. Det kändes inte mycket då, utan började göra riktigt ont på natten då vi var ute och gick i Stockholm. Dagen efter var fruktansvärd, men den har bättrat sig förvånansvärt bra faktiskt!

Onsdag - Skola och sen åka till Linköping
Torsdag - Vara i Linköping, även se Linköpings universitet
Fredag - Linköping ftw (hoppas jag) ^_^
Lördag - Åka till Norrköping och fira födelsedagsbarn + gå på kravall (studentfest typ)
Söndag - Vakna, hoppas på att man inte är för trött och sen ska jag åka hem
Måndag - Livet börjar igen =)

Au revoir!

07:e oktober 2007 - Lite Family Guy-klipp

Hittade två roliga klipp som jag tänkte dela med mig av =)

Peter får sitt egna musiktema
http://www.miloop.se/film_view.aspx?mm=5&movie=7577

Stewie och Brian kapar en bil
http://www.miloop.se/film_view.aspx?mm=5&movie=7703

05:e oktober 2007

Vilken dag det varit! Sov för lite, vaknade bra... Svarade på mail, sen blev det lite prat på MSN, något SMS, ett mobilsamtal, lite mer MSN och sen fick man en utskällning! Jag fattar inte varför den egentligen var nödvändig... Aja jag får väl ta den och sluta hjälpa till mer än vad som verkligen är behövligt. Det blir bara fel då!
Bråka inte mer med mig idag, jag tänker inte tåla det. Det är helt enkelt en sådan dag idag. Jag har blivit sur...

Borde nog uppdatera mig här att jag inte är så sur längre. Hittade några gamla brev som piggade upp rejält bland hjärncellerna! Hähä =P Det har börjat lukta god mat också =D

03:e oktober 2007

Hehe har precis suttit och snackat med Mattias. Fick reda på att jag blev lite utsatt på hans fest. Det jag minns är att jag blev väldigt full på väldigt lite, men nu fick jag höra lite som inte tidigare sagts! Både Mattias och Anders hade båda bestämt sig för att få mig väldigt full. De samarbetade inte, men resultatet blev enastående!
Mattias hade fyllt på min grogg med läskiga proportioner och Anders hade blandat i 80&-ig strårom i min grogg! Inte undra på att jag blev full på så lite (tyckte jag), men som ändå var så mycket! Härliga kompisar man har ibland =P

Hur som helst längtar jag nu till helgen för då blir det antagligen fotboll först på lördagen och sen blir det utgång. Helgen efter det ska jag med största säkerhet till Norrköping för att träffa vänner där (och förhoppningsvis kommer även Kajsa). Den 20:e är det en annan fest jag ska på och då ska det vara jättemånga kompisar på plats och jag ska vara sådär härligt social som jag (tror att jag) kan vara! =D Efter det borde jag nog plugga lite för tentan närmar sig med stora steg =/

Imorgon är det sista föreläsningen för veckan och kursen verkar bättre än den förra. Vi får begreppen bättre förklarat och man får många exempel. Me like! Får se om jag pallar mig iväg till badmintonhallen också. Kanske ska försöka vifta lite...

Nu är det sovdags iaf! =)
Nattinatt!