27:e september 2007 - Förvirring, osäkerhet och ett stort TACK!

Tentaplugg ja. Alltid lika sketet... Men det får väl gå! Snart mat, därför tar jag en paus innan så jag kan köra hårt sen efteråt.

Anledningen till att jag skriver detta är att jag känner mig förvirrad. Vardagen är så förvirrande och jag känner inte att jag gör så mycket rätt (iaf inte så mycket som jag borde göra). Förvirringen och osäkerheten gäller i princip allting. Det är jättejobbigt att inte veta om man gör rätt eller ej. Jag vill göra rätt, jag vill bli omtyckt, jag vill inte ha fel!
Jag kan ärligt talat säga att det enda jag är säker på är vem jag tänker på när jag ska tänka på "den där speciella". Hon är verkligen underbar och har fått mig att inse att världen inte endast består av (en massa jobbiga personer, men de lämnar vi utan) trevliga vänner, utan även personer som kan vara kära i en och tycka om en lite extra jämfört med vännerna! Jag är kär helt enkelt =)

Så tack alla vänner som bryr sig och tack Kajsa!

25:e september 2007

Det har hänt lite grejer, men nu är det egentligen rätt lugnt. Tänkte bara dela med mig av den text jag skrivit på senaste. Ska snart fixa lite saker och vara duktig, sen blir det TV och efter det blir det plugg =)

25:e september 2007
Taget från SVT.se's text-tv-sida (311)
VI ÄR TILLBAKA!!!


ISHOCKEY: Elitserien 24 september

Södertälje vann i återkomsten

Södertälje var tillbaka i elitserien
och fick en smakstart när de vann
med 2-1 hemma mot ett uddlöst Mora.

SSK:s 1-0 kom i första periodens 14:e
minut när Linus Klasen, i powerplay,
tryckte in pucken i röran runt
Moramålet. Sedan var det mållöst ända
till sju minuter in i slutperioden,
då Ragnar Karlsson blev matchvinnare
med sitt 2-0 för Södertälje.

Visserligen reducerade Mora med fem
minuter kvar men efter målet lyckades
man inte skapa något ytterligare
tryck. -Helt underbart, en riktig
kämpainsats, sa Karlsson till Canal+.
Se matchbilder på svt.se/sport


24:e september 2007
Har precis kommit hem från hockeymatchen. SSK vann över Mora med 2-1 och jag var jätteglad... Sen läste man ett SMS, läste en blogg och så är man tillbaka i surträsket. Jag fattar inte hur idiotiska vissa personer kan vara! Ska en utomstående behöva läxa upp vuxna människor för att de ska förstå? Ska man behöva visa dem att de är idioter, innan de kan se lite vidare än ett jävla sugrör?! Vad i helvete är det för fel på er???!!!

Ska det vara så förjävla illa att man ska behöva sätta sig i en jävla stuga ute mitt i ingenstans och leva på det man själv producerar, bara för att slippa vissa individers ruttna bajskorvar till hjärnor?! Nä, jag är riktigt förbannad nu faktiskt. Finns ingen chans för mig att plugga nu. Duscha av sig allt och kolla på en rulle? Nä, då blir klockan för mycket. Fan också! Tankarna flödar, texten skrivs. Det ser förjävligt ut, jag vet. Men tro mig, jag är ingen aggressiv människa längre, jag tänker oftast gott om människor även fast de inte är perfekta... Ni som känner mig vet detta, men frågan är om någon skulle känna igen mig nu!

24:e september 2007 - Hur tänker hon egentligen?

Hur tänker hon egentligen?



Hur tänker hon egentligen? Varför ska det alltid finnas en oskyldig i alla historier som inte slutar bra? Varför kan det inte vara så att båda är skyldiga? Varför kan hon inte tänka de tankarna? Vad är det som är fel?


I denna historia finns det två bovar. Hur mycket båda är skyldiga kan jag inte uttala mig om, men att båda är skyldiga är helt uppenbart. Att konsekvenserna av historiens gång nu blivit som de blir är, kan summeras med ett ord - tragiskt! Att vissa inte kan släppa vissa händelser kan jag förstå. Att vissa är irriterade kan jag också förstå. Det finns mycket som vi måste acceptera. Just nu är det den personen som anses oskyldig som är den värsta boven. Vad som hänt har hänt av en eller flera anledningar och det är inget man kan få ogjort. Men däremot finns det vissa som av en anledning inte kan inse det. Det finns vissa som tycker att alla andra gör fel och att de ska straffas.


Ett nyckel ord i denna händelse är "känslor". Känslor kan bygga upp mycket, men även förstöra mycket. De kan förstöra mer än vad de flesta inser. Det som irriterar mig är egentligen att hon inte kan acceptera andras känslor! Även fast den "skyldiga" personen varit skyldig till vissa saker, behöver man inte kapa denne mentalt enbart för att känslorna är något annat. Jag förstår helt enkelt inte hur man kan säga sådär! Jag hoppas verkligen att hon ändrar sig, annars är det en person jag kommer få riktigt svårt att hantera. "Aitsa" tänker jag. Jag ser "18:29" (en klocka), fast uppochnervänt. Tankarna är svåra att kontrollera, det är svårt att fokusera sig. Jag känner att jag är irriterad, nästan arg. Det är så sällan jag är arg, men nu har det faktiskt gått för långt! Ofattbart är det också att hon vill kalla sig för vän eller kompis... Nä, tacka fan för böcker - de tjafsar inte så mycket och säger inte så idiotiska saker! Idioti... Vet hon vad det är?


Nä, jag kanske överdriver nu. Det finns en stor chans att allt vänder och blir jättebra, men jag förstår bara inte hur man kan säga så! Hon sjönk totalt i mina ögon och hon kommer få arbeta förjävla mycket för att stiga igen. Nu är jag både irriterad OCH hungrig! Kombinationen kan vara livsfarlig...


Passa dig, bråka inte med fel personer!