28:e februari 2007

Det hela börjar med att man vaknar innan klockan ringer... Sen kollar man mobilen och där kan man läsa: "Nu drömde jag om dig inatt :O" Sen vart hela dagen kaos... Men på ett bra sätt =P


Har ont i vänster stortå nu. Mina gamla skridskor är nog inte så bra för mig som jag trodde... Aja, kul var det att spela hockey igen =D


Imorgon blir det skola igen... Typiskt dagens ungdomar som måste ha "lov". Jävla latmaskar! Aja, det blir bara en timma och 45 minuter imorgon =)


Jag har även hittat en mupp som gillar i princip samma musik som mig! Helt otroligt! Jag blev verkligen mållös när jag kom på att det verkligen är så också. Tur att det bara är en hobbymupp och ingen farlig eller jobbig person, då hade jag inte brytt mig om den personen någe mer =P


Nu hoppas jag på att jag får sova gott och drömma mycket =)
God natt!


PS. Jag håller fortfarande kvar vid att den person som had nämnde i gårdagens inlägg fortfarande är en uppmärksamhetshora, dock en snäll sådan =) DS


27:e februari 2007

Yes! Nu var det ny kurs också! Matriser står på schemat i två dagar till. Sen blir det tillämpning av skiten =P Verkar kul iaf! =)
Som tur var hade läraren inte samma "problem" som förra kursen vi hade med honom (för lite mer än ett år sedan). Då stod han och smekte sig själv på bröstet utan att tänka på det =P
Kursen heter "Ekonomisk matematik med linjär optimering"


Så jävla bittert med slask nu! Lyckades välja fel skor idag också... Fick skutta runt som en kanin mellan vattenpölarna!
Hoppas isen ligger fin imorgon kväll, då blir det hockey igen =)


Pappa kom in och småmobbade mig för min musik också... Så bittert att jag inte lyssnar på musik som andra tycker om!


Sen kan man ju undra över vissa människor som enbart tar åt sig det goda som sägs och inte ger något av stort värde tillbaka. Jag har sett ett bra ord för det; Attentionwhore = Uppmärksamhetshora. Lite väl starkt ord kanske, men det visar ändå hur illa jag tycker om det...
Även fast jag är bra på att ge, behöver jag få också! Annars försvinner den del av mig som gillar att ge snälla kommentarer... Nu blev det krångligt! Poängen är att jag behöver få från rätt personer nu. Det börjar kännas som det kändes förut - FEL.

Trasigt huvud säger god natt... Det gör jag med.


24:e februari 2007

Jahapp nu sitter man här och tänker igen. Tänka på vad? Tänka på vem? Fan vet jag... Musiken som spelas i bakgrunden är av typ störande så den för bort tankarna från nästan allt. Jag är närvarande, det räcker.

Jag har även kommit på mig att inte veta vad jag tycker om min omgivning. Det är ingen som jag har en bestämd uppfattning om för tillfället. Jag tar in ALLA intryck och formar min egen bild av personerna efter varje jävla intryck... Så bittert! Ibland önskar jag att jag hade fördomar =P

Åt god mat ute idag iaf! Meltons var restaurangen. Mamma, pappa, brorsan och brorsans tjej var sällskapet. Trevligt var det och maten var utsökt! Jag hoppas att jag kommer gå tillbaka dit någon gång =)

Provet idag gick nog inte så bra heller. Får bli omtentan den 24:e mars... Också en lördag! Tentan för kommande kurs är den 31:a mars. Gissat vilken dag? - JAPP EN LÖRDAG! Förbaskat dåligt att lägga tentorna tidigt på en lördag...

Sällskap? Hah, kan jag ju glömma!
Sova gott? Ja, tack!
Bläh...

23:e februari 2007

Strängarna gick inte sönder =P Men nu har jag nya iaf!

Det känns så skönt när man logga in på MSN och får höra trevliga saker, som om någon uppskattar en! =O
Sitter och lyssnar på Deep Purple nu =D Ska käka lite och sen plugga. Det blir sketabra det!
Välkommen hem Joanna =)

Over and out!

20:e februari 2007

Och nu minns jag varför jag inte så gärna ger mig in i hastiga diskussioner... Helvete alltså! Bara för att det tar ett tag för mig att förklara exakt vad jag menar så blir folk förolämpade! Det är så att man får lust att hålla käft!

Nu vill jag fan iväg på träning och slå sönder strängarna på racket så jag kan stränga om till nya!!! GRRRRRRR!

19:e februari 2007

Vilken jävla dag alltså =D Här ska det klagas!


Det börjar med att jag ligger kvar för länge i sängen, antagligen för att jag somnade för sent och det grundar sig nog i att jag gick och lade mig för sent.

Det fortsätter med att smörpaketet slår volter på matbordet och att pålägget ville hänga på strax efter.
Efter dessa bravader slog jag händerna mot allt jag kom åt. Fattar inte hur jag lyckas. Slapp iaf springa till bussen och den var i tid till tåget.

Dagen var lång. Mellan 10 och 14:30 satt vi och filade på vårt arbete (med 30 minuters lunch) och mellan 15 och 17 var det seminarietid. Jävlar vad spännande det kommer bli att få höra kommentarerna på vårt arbete! Den ordinarie seminarieläraren hade åkt till Afrika, så vi hade en vikarie som inte var riktigt insatt i vad vi skulle göra. Så dåligt av skolan att sätta en stackars professor bland massa vilseledda elever =P


Nu, efter att jag kommit hem, har det dock gått bra och jag planerar på att avsluta dagen med något trevligt att titta på ocskå. Får se om det blir film eller något program.


Några kompisar som är ute och reser också... Jag blir så avundsjuk! Tror inte de är lika avundsjuka på mig som ska redovisning av en rapport nu på onsdag och sen tenta på lördag, men man vet ju aldrig!

Nu ska jag läsa en annan grupps arbete och vara riktigt kritisk! Piss off!

Just ja, jag tänker för mycket också! Det är inte bra...


18:e februari 2007

I'll never know how it feels to hold you =)

13:e februari 2007

Haha nu har jag läst allt jag tidigare skrivit och jag framstår ju som ett riktigt fyllo! Den kommande helgen kommer bli lugn från festande, det kan jag lova.

 


I fredags åkte jag iväg för att ha Göteborg som slutdestination. Började med att landa i Skövde där jag väntade i lite mer än en timma innan det bar av till Falköping. Var framme strax innan 13:00. Väl i falköping satt jag och läste lite på tågstationen (inne i huset, det är ju kallt) och sen gick jag och åt. Dådet var ett tag kvar innan klockan 15:20, valde jag att leta upp det lokala biblioteket för att sätta mig och plugga lite. Det var sjukt kallt i Falköping!

 


Jag hittade i alla fall biblioteket, men runt 14:30 så ringer telefonen. "Jag har slutat nu" hör jag och då var det bara att packa ihop sina saker och ge sig av mot det enda gymnasiet i Falköping! När jag kommer dit, efter att ha gått bara lite fel, så möter man Joanna och hennes vänner. Verkligen en go' tjej och precis som jag förväntat mig! Vi satt och snackade ett tag, innan de ville gå och äta. Så sitter vi på Donken och helt plötsligt kommer vi på att det är 30 minuter kvar innan mitt tåg ska gå och då behöver vi skynda oss. Jag fick springa som bara den för att hinna med tiden 16:50 men väl framme ser jag att tåget är åtta minuter försenat, en försening som utökades till 11 minuter. Jippi... Aja, hon var jättetrevlig och jag hoppas att vi träffas någon mer gång!

 


Väl framme i Göteborg (efter 18:00) träffade jag Agge och det kändes bra att se henne igen.

Vi åkte sedan till Patriks lägenhet, där han satt och väntade. Det var i princip bara att säga hej, duscha och sedan åka på efterfest! Vi åkte hem till Alexandra och efter ett tag kom Elin. Vi gick vidare ut till ett ställe där de bara tog 35 kronor för en drink! Man tog två på en gång!

Efter att vi varit där ett tag, gick vi även vidare till ett andra ställe, men där stannade vi inte så värst länge. Det var sjukt kallt den natten. Minus nio grader Celsius visade termometern i gatuköket köpte hamburgare hos.

 


Dagen efter träffade jag Martin och vi satt och snackade en hel del och så åt vi pizza. Jävligt god pizza förresten! Fick höra en hel del roligt om traditioner på Chalmers och även om hur Martin hade det i Göteborg. Sen var det dags för mig att åka in mot centrala Göteborg och möta upp Angelica och Elin.

Vi åkte till Alexandra och väl där klädde man upp sig inför kvällen och förfestade lite. Efter ett tag kom Hanna. Väldigt glad och trevlig tjej. Senare tog bussen in till centrala Göteborg igen och satte oss för att vänta på rätt buss som skulle ta oss till festen på kvällen/natten/morgonen. Väl där träffade vi några som skulle på samma fest och någon smått berusad kille mumlade något om att civilpoliser varit och plockat tre personer inne på stationen…

Efter några minuters väntan och även några minuters bussfärd hoppade vi av utanför Göteborg och då var det minus 12 grader Celsius! Vi gick kanske 300 meter till festen och man hörde musiken hela vägen! Väl där inne hörde man knappt vad man själv tänkte (okej, inte riktigt så illa, men fy fan vilket ljud det var)! Kul att ha varit där i alla fall och jag diggade musiken stenhårt. Härliga ljusshower och en bas som skakade industrigolvet till max!

Vi var hemma 04:30, somnade runt 05:00 och dagen efter kunde man läsa på Aftonbladet.se om en ”knarkfest”… Skitsnack säger jag. Men det visade sig att polisen tagit 40-50 personer som verkade narkotikapåverkade. Det var antagligen efter att vi åkt, för jag märkte inget av dem. Hur som helst gör det inte mig något, för droger kan de gärna bekämpa bara de inte förstör festen.

Vid 16:42 började tåget rulla mot Skövde och sedan till Södertälje Syd. Skönt att slippa byta tåg denna gång!

 


Helgen har varit riktigt grym och den gör jag gärna om, bara jag slipper frysa så mycket som jag gjorde! Lite klen får man allt vara, det är en helt annan kyla där.


 

Nu är det dags att packa inför träningen. Over and out!


4:e februari 2007

Fuck this shit alltså. Jag gillar en tjej som jag tror inte gillar mig tillbaka på samma sätt. Frågade t.o.m. det nu. Idiot man kan va! Aja, phukk it jag är iaf körd!

UPDATE
Kul att jag inte minns att jag skrivit det där ovan just idag... =/
Aja, men hon har fastnat i huvudet. Ska försöka slå ut henne i helgen, för då blir det Gbg =D

Jag var dödsbakis idag också. Bakisspydde för första gången! Haha kul att sova två timmar efter en såndär kväll =P Då får man faktiskt spy enligt mig. Vad packad vid 07 när jag kom hem, somnade runt 08 med kläderna på, lampan tänd och rullgardinen uppe. Gick upp 10:30 med världens huvudvärk... Fick knappt i mig någon frukost och sen när jag hade borstat tänderna så spydde jag.
Sen var det iaf dags att åka till skolan och försöka få något gjort... Det blev inte så mycket tyvärr och det känns inte alls bra! Vi måste vara mer produktiva, så jag känner mig lite småskyldig... Var 30 minuter försenad också för jag orkade inte ta rätt buss. Slutade med att jag fick skjuts hela vägen till Flemingsberg =D Haha underbart snälla föräldrar man har alltså =)