2009-10-20 - Skönt

Jag önskar att jag vaknar till bra musik imorgon. Det här skulle inte vara fel, faktiskt! http://www.youtube.com/watch?v=SkVa0JgBSnU
Men sen är det så att jag saknar något så fantastiskt! Tänk om jag kunde få objektifiera min saknad och kunna göra något åt det :(

2009-10-13 - En halvgrå tisdag

Idag har det inte hänt mycket. Har tittat på lite roliga klipp, allt från en kåt programledare, till en kåt rockartist(?). Helt sjuk musikvideo i alla fall. Det var onekligen inte bättre förut :P http://www.youtube.com/watch?v=-0sG5lDqcKg&feature=player_embedded#. Dagen känns grå och jag vet inte varför, men jag har inte lust att göra något. Tänkte i alla fall börja plugga nu, så får vi se hur länge jag orkar... Men först ska jag raka mig!
.
Det kom inget kul med Posten idag heller...

2009-10-12 - Helgens jävla outfit...

Ja, här kommer den! Samma byxor som förra helgen, men annat sällskap så de vet inget. Jag gillade detta och jag vet att jag absolut inte såg sämst ut vart än jag gick!
2009-10-10 - Kvällens outfit

2009-10-12 - En påminnelse

En påminnelse plingar till i mobilen. Två år sedan jag sade "Jag älskar dig" för första gången... Tack till mig själv för den plågsamma påminnelsen! Ibland känner man sig allt bra tragisk.

2009-10-11 - Tråk

Ibland undrar man hur mycket tiden egentligen är värd. Min känns väldigt dyrbar just nu. Men dyrbar i den mening att jag verkligen uppskattar den. Jag uppskattar min tid jag nu får med mina vänner. Just nu är den däremot rätt värdelös... Ligger själv i min säng... I min egna misär och kollar på en film som inte ska vara så bra... Kul!!!

Jättekul helg, många trevliga personer och nya ställen att träffas och vara social på. Ibland undrar jag bara om det är värt all den energin som behövs...

2009-10-05 - Helgen

Ja, i helgen har jag haft trevligt. På fredagen träffade jag hela tre vänner!!! En på förmiddagen och två på kvällen. Trevligt och behövligt. På lördagen åkte jag och bowlade med några kompisar. Sedan åkte vi alla hem till ena kompisen, äta, snacka skit och sedan drog vi iväg till någon krog och träffa upp en tjej. Jag drack hela ETT glas Sprite! Snackade i kanske två timmar, innan vi vände hem. Jag körde hem i tid för att hämta upp två kompisar som varit på krogen. De tyckte det var kallt och den ena var riktigt förfriskad. Kändes skönt att kunna göra dem den tjänsten.
.
2009-10-02 - Kvällens outfit (klippt)
Här har vi den utlovade "kvällens outfit" från fredagen 2009-10-02.
.
Imorgon ska jag och en kompis iväg riktigt tidigt för att fota. Jag måste gå hemifrån runt 04:20 för att hinna med tåget!!! Det blir en halvdag och jag tror att någon bild i alla fall kommer hamna här ;) Dags att stänga ner här och planera klar morgondagen. God natt!