2008-02-19 - Engelskan är ett farligt språk, franskan ett svårt

Jodå, så är det! Engelskan är farligt att tala! Tror ni mig inte? Kolla in http://www.youtube.com/watch?v=WeiUtr6OujY&eurl=http://widget-a7.slide.com/widgets/sf.swf så får ni själva se!

Sen har vi ju franskan. Den är däremot inte lika farlig, men väldigt svår att bemästra. Inte kul att man råkar säga att man satt på sina föräldrar lite här och var och att det varit en väldigt fullspäckad dag... Se för er själva! http://www.youtube.com/watch?v=Q76UZ0UrB1g&NR=1

Piss out =P

2008-02-17 - Nye SF-chefen laddade film illegalt

Nye SF-chefen laddade film illegalt!!!
"De filmer jag köpt ligger i en låda vid tv:n. Jag har provat att ladda ned film via SF-anytime på Telia digital-tv. Dessutom har jag kollat hur det går till att ladda ned illegalt material från nätet och häpnade över hur enkelt det var."

Källa:
http://di.se/Nyheter/?page=/Avdelningar/Artikel.aspx%3Fstat%3D0%26ArticleID%3D2008%255c02%255c15%255c270196%26SectionId%3DEttan%26menusection%3DStartsidan%3BHuvudnyheter%26o%3Dsp4

2008-02-16 - Wii

Somliga dissar mitt Wii och svär åt det. Andra reagerar annorlunda och ser det humoristiska i att stå och veva med armarna framför TVn ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=I_mBLWpdwnI&feature=related


2008-02-15 - Dagens goda gärning

Idag gjorde jag en superduper god gärning! När jag var på väg hem från skolan och stod och väntade på tåget (som var försenat) så gick det förbi en man i kanske 40-årsåldern. Han gick förbi spärrarna och när han skulle stoppa ner sitt busskort så tappade han tre stycken 100-kronors sedlar. Han märkte inget och ingen annan som fanns i stationshuset gjorde det heller. Då tog hjälten Andreas tag i saken och sprang efter honom. Han hade hunnit ut genom dörren och då hade även tåget kommit så han hade redan hunnit in i en vagn.

Hur som helst hann jag ifatt honom och han fick tillbaka sina pengar. Jag fick ett tack för mödan och det var allt jag ville ha. Jag fattar inte att ingen annan reagerade. De tänkte väl "hoppas att jag är kvar sist och att ingen märker de där pengarna". Visst, jag förstår dem. 300 kronor är inte lite med pengar, men jag känner ändå att rätt ska vara rätt.

Och nu så är jag ändå rätt nöjd med dagen. Det fattas bara lite plugg sen så blir det prima =)

2008-02-14 - Milk Inc. - Breathe Without You

Milk Inc. - Breathe Without You

Chorus

Breathe without you
How can I breathe without you ?
Breathe without you
I'll never breathe without you !

Drowning in the distance from me to you
Underneathe the surface
All colors fade to blue

Getting through another night
Slipping through another day
Heaven seems so far away.

(Chorus)x2

Swimming
Through the images you left behind
reflections of the harbor
The shore I'm trying to find

Getting through another night
Slipping through another day
Heaven seems so far away

Maybe questions I don't get
Maybe answers I regret
But there's to many things
I can't forget

(Chorus)x2



Bättre låt får man leta efter!

2008-02-14 - Testet

Hittade en - Rolig? Intressant? Bestäm själv! - länk när jag slösurfade för ett litet tag sedan. Det är Illustrerad Vetenskap som gjort ett sorts IQ-test. Inte fullt rättvisande skriver de och det stämmer nog.

Testa på vetja!
http://www.illvet.se/htm/IQTest/sv/index.html

Skriv sedan en kommentar här med ditt resultat. Jag har redan kommenterat =)

2008-02-13

Ja, nu sitter jag här igen. Det börjar bli sent och jag är inte direkt trött. Ska stänga av nu och lägga mig för att läsa lite i en bok -> Stiftelsetrilogin. Den är rätt bra, men jag hoppas den kan hjälpa mig att somna. Imorgon börjar jag 09 istället för 14 som tidigare dagar denna vecka (och några veckor innan). På fredag är det seminarium mellan 15 och 17 och sen är det helg. Tentan är på torsdag nästa vecka så det är rätt mycket ledighet... Vilket är skönt =)

Natti natt!

2008-02-05 - The one and only

Snackade på MSN med en polare om kameror här om dagen. Han skickade en länk till mig, vars titel är "Best Selfshot Ever". Först trodde jag det var något sjukt, för länken var riktad till break.com (det finns lite allt möjligt där, nästan lite för mycket saker). Hur som helst klickade jag på länken och verkligen se en verkligen svårslagen bild! Se själva: http://www.break.com/pictures/best-selfshot-ever443852.html

För er som inte vet så är jag lite, eller egentligen inte så lite, intresserad i foto. Har lyckats rätt bra med en del bilder, men självklart har nästan allt att göra med motivet. Jag hade turen en gång att få fota en riktig snygging och en av bilderna (som jag kan visa) blev såhär:

image2
Bildnamn och motiv: The One And Only