2008-03-22 - Otillräcklig

Jaha, då sitter man här igen... Försöker skriva av föreläsningsanteckningar. Det är hur jävla trist som helst!
Sen har jag har börjat känna mig otillräcklig igen. Det är tur att det finns möjlighet för mig att gå till gymmet, så jag kan glömma hur ful, fet och äcklig jag egentligen är... Blä!

2008-03-21 - Den fulaste grodan!

HELT JÄVLA OTROLIGT!

Det är ofta man hör om tjejer och hur de mobbar varandra. Det är ofta det påverkar människor så mycket att de går ner sig och stöter bort allt och alla... Och nu är det så att detta påverkar någon som står mig nära. Jag kan nog aldrig riktigt förstå hur man kan vara så förbaskat elak som hon är!
Hon är en elak jävla gris som bara förstör och är egoist. Tänker inte på vad hon säger och hur folk reagerar. Det är hemskt att hon inte lärt sig bättre, att  hon inte kan TÄNKA. Så sorglig jävla gris att jag nästan skakar av ilska! Tragiskt att sådana personer finns... Personen är inte det minsta mogen, bara egenkär och idiotisk. Hat, det är vad jag känner! Man kanske borde utmana henne i Celebrity deathmatch?
Jag hoppas verkligen att den där förbaskade amöban en dag får vad hon förtjänar!

Nä, gå och dö!


2008-03-21 - Jul igen?

Är det dags för jul igen? Det snöar som bara den ute! Vi har strax över noll grader celcius (det var runt tre grader celcius igår), men ändå hinner inte snön smälta undan.
Jag ska ut idag, men det är inte förns 13:40 eller strax innan. Får se om det slutat snöa då, eller i alla fall minskat i aggressivitet =P

Tiden fördrivs på Youtube och med huvudet nedstucket bland föreläsningsanteckningarna. Jag har 37 sidor att renskriva och har hunnit med att börja på den tredje!
Hur som helst, här kommer en skön "musikvideo":
http://www.youtube.com/watch?v=JwmazsZUPMY&feature=related
Och här har vi originalet: http://www.youtube.com/watch?v=kPqkgZHH9bM&feature=related


2008-03-20

Underbar dag idag! Vaknade till "I've had the time of my life" och kände mig jättekär =)
Sen satte jag mig här och kollade in lite videos... Nu vill jag ha en "Big Dog"! Se för er själva:
http://www.youtube.com/watch?v=W1czBcnX1Ww&eurl=http://www.existenz.se/amedia/typ=youtube&url=http://www.youtube.com/v/W1czBcnX1Ww

2008-03-19

Tänk om man hade dessa problem... Men ärlighet is the shit ändå =)
http://www.youtube.com/watch?v=Vc8tPTVBRSc

Snö på backen... Det snöar också.

Var i Åre i helgen. Andra gången jag åkt skidor och det gick faktiskt rätt bra. Hade lite för stora pjäxor och lite för dålig ork i benen, men annars gick det bra!


2008-03-02

Denna helg har verkligen varit händelserik. Jag har gjort saker som jag varit lite rädd för och saker som jag bara har kunnat drömma om.

   På torsdagen åkte jag X2000 till Kajsa och när jag kom fram fick jag en jättegod middag. Efter det myste vi lite och somnade relativt tidigt.
   Det var sovmorgon på fredagen, men vi sov båda dåligt. När jag klev ur sängen fick jag en huvudvärk som inte släppte förns cirka klockan sju på kvällen. Kvällen blev skaplig och vi såg på Let's Dance. Ingen mer kommentar om det programmet.
   Lördagen började med att vi vaknade *hoppsan* Sedan bar det av till skidbacken! Första gången jag åkt skidor i backe (om man bortser från en gång då jag var runt tio år). Det gick förvånansvärt bra och jag har stora förhoppningar på att bli mindre rädd då det blir dags för resa =)
På kvällen gick vi ut och träffade två av Kajsas kompisar. Det var jättetrevligt! Jag var lite orolig till en början, då jag trodde att jag vid ett tidigare tillfälle gjort något fel som hade satt sig långt inne i deras sinnen, men nu känns det verkligen inte så. Det känns som om en last  släppt från mina axlar och att jag nu kan andas igen. Helt underbart!
Vi var inte ute så väldans länge, utan begav oss hem till Kajsa för att spela kort och så. Det resulterade i att jag satt naken... Men men, det var en väldigt trevlig kväll och vi ska ses nästa helg också! *Andreas förhoppningsfull över bra saker*
   Söndagen bestod i att vakna sent, småprata och mysa lite. Sedan åt vi fruskot/lunch. Kajsa var tvungen att cykla till jobbet och jag satt kvar i lägenheten. Känns lite konstigt att lämna en tom lägenhet som inte tillhör en själv, men jag får leva på tanken att jag kommer vara där igen =)
Nu är jag hemma och är jättetrött. Ska nog snart lägga mig och sova. Imorgon ska jag försöka gå upp tidigt för att träna och sen är det skola.


Hur som helst skulle jag gärna sammanfatta veckan med ett ord: Kärlek
(och bara för det så går det inte att bifoga bilder just nu. Orkar inte bråka med någon eller något nu, så jag tar det imorgon eller så.)