2009-07-29 - Delvis repetition

Jodå, idag har det hänt lite saker som också hände igår. Hissdörren fastnade igen. Förstår inte hur det ska gå om en gammal, eller väldigt ung, person hamnar i den sitsen och inte kan sparka på dörren så hårt. Panik!!! Får nog felanmäla hissen. För övrigt har det varit en rätt bra dag. Allt har gått rätt bra och jag har egentligen inget att klaga på. Som vanligt skrattas det en hel del på jobbet och jag sköter det såååå bra så :D

Det enda jag kan klaga på är min koncentration när det gäller att spela badminton. Spelade med en kompis idag och jag kan bara koncentrera mig de första bollarna, sen tappar jag allt. Så himla irriterande! Och så tråkigt det måste vara för honom... :/ Nä, sova mera, vara bättre, tänka snabbare. Så måste det bli!

Idag kom mapa hem också. Vi har gjort allt rätt fint och de klagade nästan inte på något alls :P

Sen har jag varit och lurat på Maxi också :D Lite evil är jag allt när jag ställer mig där och ser frågande ut. Hon började garva direkt. Tidigare har hon lyckats dissa mig varje gång, men nu kom hon helt enkelt inte undan :D Hon fick en lapp med det namn jag döpt henne till och jag fick sedan reda på att hon satt den på sitt passerkort :P Ja, vad gör jag inte för att sprida glädje och min galenskap? Jag undrar vem som är nästa offer! Kanske blir det någon av mina badmintonkompisar för att de tidigare i livet kallat mig för "monkeyman"? :P Ja, vi får se. Blir nog utgång med de två killarna i helgen i alla fall. Kul att träffa dem! :D

Jag ville länka till en låt nu för att lugna vissa personer som läser det här. Det är en upptempolåt som finns på en skiva som jag tror heter Bounzz (Compiled by Mental Theo), eller något sådant. Får ta reda på vad låten heter imorgon och lägga upp länken då. Innan dess, läs men ge fan i att tolka ;)

Klockan är 23:20. Dags att sova.

Kram på er!

2009-07-28 - En dålig dag

Idag har varit en dålig dag. Inte mycket har gått fel, inte mycket har gått bra (allt har bara flytit på som vanligt). Det kanske inte låter så hemskt, men jag har mått skitdåligt fysiskt. Vet inte om det är för att jag sovit dåligt eller om det är något annat, men jag kände mig konstig på förmiddagen, sedan fick jag huvudvärk. På eftermiddagen somnade jag sittandes i en stol i det allmänna rummet, samtidigt som de andra stojade och stökade. Efter det mådde jag dåligt och jag har fortfarande lite huvudvärk. Ska äta nu (klockan är 17:05 enligt datorn) och hoppas på att det blir bättre. Det blir också korrekturläsning av uppsatsen idag och sedan skickar vi in den och hoppas på det bästa. Då blir det dags för plugg till omtenta, varvat med jobbsök.

Mer om dagen och helgen kommer senare ikväll!

Och här kommer den!

Ja, dagen har varit konstig. Huvudvärken har kommit och gått. Det kan bero på vädret, eller det i kombination med sömn- och vattenbrist. Har gått ner nästan fyra kilo sedan jag började jobba... Vet inte om det helt och hållet beror på jobbet, men jag vet att jag brukar iaf tappa två kilo rätt fort varje sommar - Det är nice! :)

Jag har också passat på att fastna i en hiss idag! Längst ner i garaget (källaren) på ett sexvåningshus. Ingen mottagning och nästan ingen i huset - Jippi! Det som hände var att jag parkerade, låste bilen, öppnade hissdörren (öppnas som en vanlig dörr) och sedan lät den gå igen själv (under tiden tryckte jag på knappen till våningsplanet jag skulle till). Dörren går igen, jag hör att den låser och sedan händer inget. Jag försöker öppna dörren, men det går inte. Jag trycker på knappen till våningsplanet, men inget händer. Fan, tänker jag. Jag bankar lite på dörren, för att försöka få den att gå helt i lås, men det går inte. Jag tacklar dörren lite lätt först och sedan lite hårdare. Inget funkar. Då tröttnar jag, tar i allt vad jag har och måttar en spark mot dörrjäveln! *Klonk* säger det och dörren låser helt och jag får åka :D Lite tur där, annars hade det varit lite svårt att komma därifrån :P

Har även skrivit klart uppsatsen nu... Hoppas vi! Vi hittade användbara studier och artiklar, men det är fasiken svårt att hitta något relevant till det ämne vi valt. Nu får vi se om ett par dagar vad handledaren säger, men pessimist som jag är antar jag att han vill att vi ska göra mer. Hoppas däremot att jag slipper det så jag kan satsa på omtentan i mitten av nästa månad! Det känns i alla fall lättande att "bli av" med den.

Detta skrev jag natten till söndag. Det var efter vår så kallade "grillning", vilket hälften missuppfattade och söp som idioter:

Ja, fy fan vilken kväll! Allt börjar bra, jag var taggad och så. Drack inget förns jag fick första köttbiten på tallriken. Jag hade helt enkelt inte tid :P Sedan flöt allt på väl, men efter ett tag märkte jag att vissa personer inte riktigt uppförde sig väl. Inte nog för att skicka iväg dem, men ändå tillräckligt för att man ska reagera på det. När de sedan inte lyssnade på vad jag sa, blev saken värre. Jag är egentligen jävligt bitter just nu. Värre än Robert Gustavsson när han spelar Tony Rickardsson. Det är inte bara en person som ikväll visat att de inte riktigt går att lita på... Däremot är det en som verkligen visat att han är en fluga som borde smällas ihjäl och spolas ner i kloakerna. Inte första gången han är sådan och han var inte bjuden från början heller. Det var en annan som redan berättat för honom och då var jag "tvungen" att bjuda honom. Vill inte vara elak mot någon. Nu i fortsättningen är han i alla fall inte min kompis. Det ska till VÄLDIGT mycket för att han ska bli tillfrågad om något mer. Nä, fy fan alltså! Sen att han är kaxig och börjar bråka med andra av sina vänner gör inte saken bättre. Jag är ingen aggressiv eller hatisk person, men jag har fan inte mycket över för den där idioten... 

En annan sak som hände, som denna ovan beskrivna idiot var inblandad i, var att en tjej drack så mycket att hon slutade svara på tilltal. Hon bara satt rakt upp och sedan slutade hon sitta... Huvudet bara föll och jag ringde 112. Det tog lite väl lång tid för dem att komma, men jag vet också att det inte finns allt för många ambulanser i Södertälje. De skötte sig i alla fall väl och jag vet att hon kom till sjukhuset. Sen vet jag inte hur resten gick, för det verkade som om hennes pappa kunde vara lite aggressiv av sig och jag hoppas verkligen att han inte fick för sig att göra något mot henne nu. Eller någonsin egentligen... Aja, det där lär man väl få höra om imorgon. Så synd bara, då det var droppen för kvällen. Jag hade inte lust att gå ut, trots att det verkade vara riktigt bra drag nere på stan ikväll :/ Så jag är då bitter. Sitter nu och försöker bli trött men jag tror att jag helt enkelt är för uppe i varv för att bli det. Får väl söka efter roliga klipp på Youtube tills jag somnar. Borstat tänderna har jag i alla fall, så det är egentligen bara att ramla ner mot sängen. 

 Har även bråkat med brorsan en del, då han har betett sig riktigt idiotiskt han med. Inte lika illa som ovan nämnda idiot, men ändå illa. För mycket aggressivitet i honom och det blir så mycket värre när han dricker. Det blir att ta ett snack med honom imorgon. Ett riktigt jävla rejält snack! 

 Jag hoppas verkligen att nästa helg bli bättre, för detta sög pungråtta! 

 Blir inte lätt att sova nu... Natters.

Tjejen fick åka in till sjukan, lämna kissprov och det visade sig vara väldigt mycket alkohol i blodet och inget annat främmande. Hon däckade väldigt snabbt, så vi trodde nästan att någon drogat henne... Men vem av de bjudna skulle göra något sådant? Ja, uppenbarligen ingen eftersom hon inte hade någon drog i sig.

Nu blir det sovdags. Imorgon ska det handlas potatis och lite mjölk + försöka genomföra ett bus på en ICA Maxi-anställd! :)
Nattinatt läsare!

2009-07-27 - Bra

Det var ett bra samtal för mig. Hoppas det gick bra för henne att spela :) Nu ska jag snart sova! Nattinatters!!!

2009-07-25 - Om jag hade haft pengar

Om jag hade haft pengar hade jag satsat på http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/451743!

Nu blir det städning och sedan kanske jag hinner få lite sol innan kvällen börjar :)

2009-07-24 - Att kunna hantera...

Ja, nu känns det som om jag börjat kunna hantera min vardag igen. Den känns rätt trist, det känns som om något saknas (vilket det gör), men jag börjar sakta men säkert göra mig av med de vanor som jag en gång hade. Det känns som om jag ser ljuset i tunneln. Tro mig, jag har fortfarande känslor för henne, men hon är inte längre min vardag... :'(

Hur som helst skiner solen nu, brorsan och hans tjej står där nere och lagar mat. Jag börjar förstå hur E kände om mig då jag började :P Helt otroligt vad handlingsförlamad man kan vara ibland! Nåja, jag är inget proffs, men har börjat våga göra lite mer nu och chansa lite. Det känns som om det inte är lika lätt att göra fel och att utvecklingen går frammåt. Inte så många dagar kvar nu som jag behöver laga mat åt oss båda (eller oss tre), men det har varit en bra erfarenhet :)

2009-07-23 - Aktiv

Ja, jag har verkligen blivit aktiv här! Det känns kul att vara det igen :)

Igår, efter jobbet, pluggade jag lite med min uppsatskompis och sedan spelade jag fotboll. Skadade fotleden igen, men det visade sig inte vara lika farligt som de tidigare gångerna.

Idag har jag haft riktigt roligt på jobbet! Jag trivs verkligen tillsammans med de där knasbollarna till sommarjobbare! Generation 80-tal är riktigt bäst :D Ser fram emot morgondagen. Det ska bli skönt med en fredag på jobbet och sen blir det att handla och kanske busa med en viss knasboll som jobbar där :P Sen blir det städa och planera. Tvätta och diska. Sova och sova :)

Jag mådde verkligen jättedåligt i förrigår och dåligt igår. Idag är bättre och jag satsar på att morgondagen blir ännu bättre! :D

2009-07-22 - Stress

Jag känner mig väldigt stressad. Blir hypokondrisk och tycker att det verkligen är något fel på mig. Vissa saker tyder även på det :/ Jobbet går bra, men skolan är bara stressig. Vill inte plugga mera, vill bara ha ett jobb så jag kan få börja leva. Förhoppningsvis snart klar med uppsatsen och efter det blir det omtenta. Efter det blir det jobbsökande till 100%... SÅ LÅNGT KVAR! :(

Men i natt drömde jag. Så vackert, men även med vissa besked. Summan med drömmen var att hon fick som hon ville, hon gjorde som hon vill och det slutade med att hon gick iväg. Jag skulle ha följt efter, men var för seg med något... Så jag vaknade. Slog näven i kudden och ville drömma vidare. Gick inte. Kollade på klockan. Den visade 05:58. Ok, bara några minuter kvar tills jag ska gå upp! Ingen idé att försöka göra något vettigt.

Igår fick jag positivia kommentarer om bilderna jag lade upp. Känns skön att veta att jag kan göra något bra i alla fall. Fick också förfrågan om jag ville fota ett par. Jag tackade ja på direkten! Det skulle vara sexigt, svartvitt och med något vatten. Däremot inget naket. Ska bli intressant att träffa hennes kille också. Han verkar som en rolig typ!

Fortsätta plugga nu...

2009-07-21 - Ett nattligt inlägg

Sitter och kollar på de sista bilderna jag tog. Hon är så vacker! Jag minns hennes utseende, hur hennes kropp kändes. Det var himmelskt! Jag minns hur hon talade till mig och hur hennes personlighet gjorde mig varm inombords. Jag minns så mycket gott om henne att hon är definitionen av vacker, både inom- och utombords. Inget och ingen kan slå henne på fingrarna där!

*ska drömma inatt*

2009-07-21 - En tisdag

Idag har det gått sådär på jobbet. Det har varit segt och jag känner mig riktigt irriterad. JAg tänker för mycket på vissa människor (ja, det är flera) som betett sig fel mot mig. Jag vill så gärna ge tillbaka. Kanske råka misshandla någon lite lätt, fysiskt eller psykiskt. Jag vet att det låter hemskt, men jag känner inte någon lust att vara snäll. Jag känner mig bara irriterad och arg. Ingen borde ta åt sig av detta. De personer som jag har störst hat mot, de läser inte detta. Jag tänker inte tillåta att dessa parasiter får mig att känna såhär. Jag tänker slå tillbaka.

Sen har jag väldigt stora förhoppningar på helgen också, det är inte bra. Får hoppas att jag kan gå efter "Good days start at night".

Ska laga mat nu. Hej.

2009-07-19 - Helgen

Helgen har varit rätt bra faktiskt. Hände inte så mycket i fredags. Körde brorsan till båten och sen åkte jag hem igen. Hann inte göra så mycket hemma innan det bar av för att hämta min kompis. Vi snackade lite på fredagen, sen var jag så trött att jag sade god natt och gick upp och lade mig. Hon fick lyxen att låna dubbelsängen på nedervåningen.

På lördagen gick dagen rätt fort och vips var jag ute vid äventyrscentrat. Min kompis kunde tyvärr inte vara med, på grund av nyligen bruten fot. Gipset är borta, men man måste vila lite efteråt. Vi väntade i alla fall en timma efter uttalad tid, på grund av slarv med tider och bollar, på att få börja. Sen drog det väl igång och det var så förbaskat kul! Snacka om härlig adrenalinkick! Jag bokstavligt talat flög fram tills det att jag hörde smatter framför mig och att det började svischa omkring mig. Då kastade jag mig ner bakom närmaste träd och hörde hur kulorna träffade trädet med ett fasansfullt tempo. Ser mina lagkamrater ålandes frammåt runtomkring mig, tog ett djupt andetag, reste mig upp, fattade geväret och tänkte att attack var bästa försvar. Fort gick det! En där, två där, en sten där. Kastar mig ner bakom. Skjuter lite mot ett träd. Hör någon skrika till och så var den personen ur leken. Nu blev det jobbigt tyst. Jag hörde ingen. Var det bara jag kvar? Jag hör hur det knakar, höjer siktet och ser min lagkamrat avancera med fokuserad blick. Jag lägger mig ner och tittar runt stenen, mellan grenarna. Ja, se på fan! Där var den sista. Det blir lite krypande/hasande framåt innan vi båda köttar på med vrål som ekade i skogen. Det smattrar gott runt det sista kvarblivande offret. "TRÄFF!" hörs det och då vet vi att vi vann. Det var hur kul som helst och verkligen något jag kommer göra igen. Jag märkte vilken självkontroll som behövs och hur kul det var att lura motståndaren. Sadist, javisst. Hur som helst; paintball is the shit!

Sen åkte jag hem, duschade och gjorde mig i ordning. Vi åt lite sallad som jag slängde ihop på fem röda, gjorde en sambal oelek-sås också som blev makalöst god (framför allt idag då den dragit åt sig lite :P). Sedan, när vi gjort oss förblindande snygga *ironi*, så åkte vi iväg för att hämta upp två till personer som skulle med. Festligheterna väntade inte när vi väl kom fram. Cider, öl, vin, jäger och enegridryck stod uppradat. Mycket gick åt under kvällen, men för mig blev det bara lite smakprov och sedan vatten. Kör man ska man banne mig inte dricka något, framför allt inte köra tidigt dagen efter. Jag var äldst, nyktrast och ändå var det jag som visade hur man partajade!.. Eller, det är inte hela sanningen. Födelsedagsbarnet var en riktigt duktig underhållade, så den sista halvtimmen (och bergis en hel del mer) satt vi bara och blev underhållna av detta energiknippe. Kul var det och jag ångrar verkligen inte att jag bara kände en person, förutom min långväga kompis som jag hade med mig.

Idag har det mest blivit slött och socialt. Träffat en några gamla klasskompisar och kommit på att de fortfarande är lika knasiga som de var för cirka fyra år sedan. *me like*

Onyttigheterna har varit en del denna helg. Pizza på lördagskvällen och kebabrulle idag. Gott och onyttigt... Tur att det är dags för jobb imorgon igen, så att jag får gå någon mil eller två. Riktigt skönt faktiskt. Jag trivs där just nu och skulle lätt ta jobb om jag blev tillfrågad.

Imorgon åker också min vän hem. Det har gått fort, men det har varit välbehövligt. Känns skönt att personen inte kommer ta någons sida och inte välja mellan oss. (För er som inte vet, är det min och E:s gemensamma vän.) Världen skulle verkligen må bra av fler personer som är lika vettiga.

Nästa vecka kommer nog gå fort. Jag kommer inte ha mycket tid över till mycket annat än att jobba och plugga. Vi hittar fortfarande inte den information som vi borde ha. Det känns verkligen hopplöst när man sitter flera timmar och inte hittar något som faktiskt går att använda! Situationen hjälper verkligen inte mitt huvud just nu... Hur som helst ser jag i alla fall fram mot helgen. Då blir det grillning här på lördagen. Inbjudan gäller och de som är inbjudna vet redan om det. Det blir bara personer som jag litar på och självklart ska brorsan och några av hans polare få vara med också. Ingen fest, utan mer en social tillställning med alkoholintag ;) Så frågan är bara; vin, öl, Jäger eller vodka? Tips uppskattas! :D Nu är klockan snart 23 och det är dags för mig att sova. Upp imorgon klockan 06 och ska försöka vara pigg som en antilop då jag ränner upp och ner för trapporna på jobbet.

Puss, kram och god natt :)

2009-07-19 - Rastlös

Det är inte bra att inte ha något att göra. Då tänker jag. Det är så mycket som påminner om dig, så mycket som visar hur underbar du var... Så mycket... Varför ska det vara såhär? Varför denna plågan? För att uttrycka det enkelt: Det här suger!

2009-07-17 - En snabbis

Jag har tänkt mycket idag. Det blir så när man kör bil och det inte behövs någon direkt aktiv körning. Det känns fortfarande "fel", även fast jag övertygat mig själv om att det är rätt. Jag blev i alla fall jätteglad över kommentaren. Den betyder så mycket!

Ska nu avsluta min portion blodpudding och bacon, dock utan någon lingonsylt. Trodde vi hade det, men nu när jag värmde maten fick jag se att jag hade fel :/ Det positiva är att jag lyckades så bra med maten igår att den smakar gott idag, också utan sylt! (Igår hade jag bråttom så jag åt medan jag lagade maten.) Dricker inte mjölk heller, utan någon flädersaft jag hittade i frysen - gott! ;)

Nu ska jag diska och städa, sen blir det hämtning av vän och efter det blir det nog direkt i säng. Jag är så förbaskat trött! Det har varit en lite småtung dag idag. Jag hade lagt ett paket på fel ställe, så det hade farit iväg på villovägar. Hon som skulle ha det hade väntat i fyra dagar, så det var inte så lyckat. Paketet hittades, men jag fick skämmas lite. Sedan slutade bilen funka! Startmotorn gick, lamporna funkade, fläkten snurrade och intrumentbrädan visade två streck kvar (av nio eller tio) med bensin i tanken. FAN! Fick ringa på förstärkning och fick sedan låna en bil så jag kunde avsluta min tur. Efter det åkte vi och bogserade bilen. Det var en upplevelse det också. Det kunde absolut gjorts bättre :P Hur som helst stannade vi vid en mack, tankade och skiten funkade. Snällt! Inte den första bilen jag kört som har problem med den mätaren *minnen, minnen*

Nu ska jag diska och städa.

Dagens musik: Michael Jackson - Remember The Times
http://www.youtube.com/watch?v=sHAj5o0rdVE

2009-07-16 - Återställare

Jordgubbs/banantårta. Gott. Härligt med innovativa mobboffer på sommarjobbet :P Vi har kul. Riktigt kul. Det skämtas och skrattas. Nästan precis som förut. Jag kopplar däremot en del skämt till E, men jag har goda minnen så det är bara positiva kopplingar :) Börjar känna att jag kan en hel del på jobbet nu också. Ska säga till chefen att behöver de någon är det bara att säga till. Jag tar gärna vilken anställning som helst. Har förut halvt ratat jobbet, men nu känns det helt okej faktiskt. Det är inte lika stressigt och de som jobbar där har liksom blivit trevligare! :) Har även fått SMS av en långväga kompis som kommer hit över helgen. Lite synd är det att jag är delvis upptagen, men då jag fick ta med mig kompisar på de redan planerade aktiviteterna blir detta nog hur bra som helst! Synd bara på det dåliga vädret på söndag... Vi (jag, långväga kompis och gamla klasskompisar) får väl träffas hemma hos någon och snacka skit :P DET BLIR PAINTBALL I HELGEN :D SÅ JÄÄÄÄÄVLA NICE!

Nu till en helt annan sak: "Ledsen, men jag skulle aldrig våga eftersom jag slår vad om att din päron skulle vilja slå ihjäl mig." stämmer så minimalt så du skulle bara veta! Du vet vad mamma tyckte när du åkte (anledningen till att hon inte sade hejdå) och pappa var inte hemma för att han valde att inte vara det. Jag tror att han reagerade på precis samma sätt, fast undvek tårarna genom att inte vara på plats. Kanske var det för pinsamt för honom, kanske gillar han dig så mycket. Jag vet inte, har inte frågat. Tänker inte fråga. Men jag vet att han inte ville vara hemma, för att han tyckte det var jobbigt. Vad jag vet sedan tidigare tror jag att han inte ville att du skulle åka hem med dina saker. Du skulle tas emot här med öppna armar och glädjetårar längs kinderna. Det vet jag. De vet också hur det är att gå skilda vägar ett tag, så om inte de skulle förstå får de ju faktiskt skylla sig själva ;)

Du är lika mycket pärla nu som alltid. Du kanske t.o.m. skulle bli mer uppskattad nu :)

2009-07-15 - Glömde en grej

I förrigår när jag satt och åt middag, tillsammans med min bror och hans tjej, ringde det på dörren. Jag fick för mig att inte våga öppna. Jag hoppades innerligt att det var min E som skulle stå där och tycka om mig. Ville inte öppna p.g.a. den eventuella besvikelsen. Mycket riktigt var det inte E, utan några försäljare. Tur egentligen att jag inte öppnade. Det hade känts elakt mot dem om de hade fått se besvikelsen i mina ögon. Jag vet att detta kan verka väldigt långsökt, men jag kan som sagt inte sluta hoppas på det absolut bästa. Det är ju ändå mitt mål med livet (att må bra)! Nu blev det sent igen. Dags att sova! God natt på Er min läsare :)

2009-07-15 - Lägesuppdatering

Nu vakar hon över mig igen. Bilden står där och hon ser allt jag gör. Jag tänker inte sluta minnas. Varför ska det vara såhär?

2009-07-15 - Nästa dag

"Du låter bättre..." lyder kommentaren. Tack, jag känner mig bättre! Kan detta ha varit mitt sätt att hantera situationen? Isåfall borde jag nog tänka lite mera på hur jag ger utlopp för det jag känner. Har sovit bättre nu också, så det känns också bra. Idag badade vi på lunchen. Det var skönt faktiskt. Allt är så obetydande i det gänget. Jag känner mig nästan som jag gjorde förra året. Det är nästan lika kul att jobba. Mer intressant detta år. Kan nu tre av sex chaufförsturer (varav en jag nog aldrig kommer få lära mig).

Åt en glass när jag kom hem, samtidigt som det sågs på Top Gear. Spelade Guitar Hero med bror och vän. Snart blir det mat och efter det plugg. Imorgon blir det plugg hos uppsatskompisen och sen är det helg. Är bjuden på fest på lördagen, med paintball som uppvärmning. Kommer bli hur kul som helst att köra det igen!

Jag har tänkt mycket idag. Mycket att ångra, men varför ångra något som kanske inte spelar någon roll? Jo, för att jag kanske hade mått bättre med mig själv. Hur som helst känns det bättre. Saknar fortfarande min fina flicka, men vet att hon finns. Drömmer om henne, både på dagen och om natten. Det nöjer jag med :)

Nu ska jag spela mera!

Ciao

2009-07-14 - Lugn

Jag känner ett litet lugn nu faktiskt. Jag tror att det börjar bli bra i huvudet. På kvällarna brukar ångesten och förtvivlan visa sig, men inte nu. Det här kan bli riktigt bra. Riktigt bra.

Det spelar ingen roll att jag lagt undan bilderna. Det spelar ingen roll att jag försökt glömma. Det går inte. Du finns ändå alltid i mina tankar. Det är ditt leende jag ser varje gång jag vaknar. Det är din varma famn som vaggar mig till sömn. Likt en ängel lever du vid min sida. Du är fortfarande min Pärla.

Inga mer idiotiska uttalanden. Inga fler försök att glömma. Dags att agera.

Jag älskar dig.

Uppdatering:
Jag har blivit förblindad. Ber om ursäkt för det.

2009-07-13 - En ny dag

Ja, idag trodde jag att allt skulle gå åt pipan. Istället gick det rätt bra. Den nya turen på jobbet gick väl och jag kom ihåg nästan allt. Imorgon blir nog t.o.m. ännu bättre :) Har tänkt en hel del ikväll. Tittat på gamla bilder och drömt tillbaka till bland annat utlandsresan 2007. Den var verkligen en fullträff! 

Angående min kväll igår... Ja, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Jag var tvungen att skriva ett mail. Allt kan inte förklaras här. Somnade i alla fall inte förens runt 02, så illa var det. Nu blir det sänggång tidigare och jag hoppas att jag hinner somna innan midnatt. 

Ett ord jag fastnat för idag är engelskans "Marvellous". Slår man upp det ordet ser man att det betyder "1) vidunderlig, 2) underbar, 3) förunderlig" och jag tror att det helt enkelt får förklara dagens känslor för henne (Paffendorf - Crazy Sexy Marvellous http://www.youtube.com/watch?v=U3t4WKhyTXk).

Dags att sova nu. Tack för förlåtelsen. Längtar efter min tur.

2009-07-13 - God morgon (?) och hej vad jag overdrev igår!

Jag vet ärligt talat inte varför jag reagerade så hårt som jag gjorde, men det var nog en blandning av ensamhet, besvikelse (detta från flera, inte bara från en person) och tankarna som seglade runt i huvudet då sommarstugan besöktes. Hon finns där också... Jag kan och tänker inte be om ursäkt för allt jag skriver, men en del borde kanske inte finnas där. Jag låter det stå kvar som en påminnelse om hur skör jag är just nu. Jag vet bara inte vad jag ska ta mig till! Mer stressad än förut, så ofantligt stressad att det märks på mitt temperament. Nu ska sktungen gå upp och försöka komma i tid till jobbet. Ska försöka att inte vara så negativ idag. Försöka processera tankarna som säger att jag inte fått veta allt. Jag vill så gärna tro på dig. Gör det när jag läser vad du skriver, men... Ja, jag vet inte. Ska försöka i alla fall!

2009-07-13 - Fail

Yes, that's me! I'm the biggest failure you'll ever see. I might as well pack my stuff together and jump off a cliff and hit the ground. The world will be happy when I don't make a sound. I just want to feel free from you. Not this pain that makes me blue. I will just try to keep my mouth shut. Or should my throught accidentally get cut? Please tell me how you do to forget, all the things you felt when we fist met. Please kill me right here, right now. That way I won't have to bow. Bow down to the sorrors of the true life of... Of me. This might sound like junk to you, but I promise that it is not. This is as real as it can be, it can't just be me me me. If you know what mercy is, then hear my prayer now. I don't want to live like this. Take my life, not my kiss. Bye.

2009-07-13 - Kvällen då jag dog

Det här är kvällen då jag dog. Jag känner inte att det är värt att leva längre. Inte för detta. Varför ska jag behöva stå ut med ord som "Jag älskar dig", en massa snyft, historier om killen hon knullade med, om den andra hon hånglade med och den trejde och den fjärde? Hon vet att jag läser! Jag vet att hon inte läser. Hon läser inte, bryr sig inte. Inte på det sättet hon borde. Visst, hon vill inte ha med mig att göra just nu, annars skulle hon inte gjort sådär, men nu ska jag ge tillbaka. Det blir ett brev/paket med det som är hennes och sen får hon skylla sig själv. Om hon inte tar upp kontakten igen så finns hon inte... Vad fan är det jag skriver?! Hon finns. Det är det värsta. Hon finns, men inte för mig. Inte för mig, som älskar henne och vill göra allt för henne! Hon kommer aldrig kunna bli min igen. Inte på det sättet. Inte om hon fortsätter såhär. Vad är det för fel?! Jag tänker inte tåla det här! Förstår du det? Kan du ge mig ett litet jävla sketet tecken på att du ändå kanske kan bry dig, men framför allt att du förstår hur i helvete jag har det?! Jag borde ha sovit för länge sedan. Nytt på jobbet imorgon och det kommer antagligen gå skit. Just nu vill jag bara förstöra. Förstöra för allt och alla. Inte leva, inte ha kul, inte göra någonting. Om du ska fortsätta så vill jag bara glömma allt. Jag vet inte längre vad jag skriver. Jag känner mig så jävla nedvärderad och smutsig... Hur kan jag låta mig älska dig om du gör såhär?... Nej. Nej, helt enkelt. Nej.

2009-07-13 - Fyfan

Fyfan för att läsa blogg när man ska sova! Att jag är så dum! Måste sluta läsa... Klarar inte mer. För många dubbla budskap. Säg istället vad som menas! SNÄLLA!

2009-07-13 - Tell me why!

Do you ever question your life? 
Do you ever wonder why? 
Do you ever see in your dreams.. 
all the castles in the sky. 

Oh, tell me why... 
do we build castles in the sky. 
Oh, tell me why... 
all the castles way up high. 
Please tell me why 
do we build castles in the sky. 
Oh, tell me why... 
all the castles way up high. 

Ian Van Dahl - Castles In The Sky

--------------------------------- 

Så enkel och så rätt.

2009-07-12 - E?

Hörrödu E! Nu är det så att jag bara blir irriterad, sur och aggressiv när jag tänker på dig. Dina bilder kommer försvinna ett tag nu, allt kommer läggas undan. Jag kan inte gå runt och vara såhär arg på allt och alla. Jag är inte den som varken vill slåss eller vara elak, men det är sån jag känner mig nu. Sakerna som påminner om dig kanske kommer fram om jag ändrar mig, men just nu är allt skit och jag kan inte ta det att du påminner mig (i och med minnena) varje dag. Du vet hur du får tag på mig om du vill något, annars får det vara. Och tack till er som kommenterar!

2009-07-12 - FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Jag håller fan på att bli deprimerad eller så är det något annat fel i huvudet. Ena sekunden är jag glad och saknar och i andra sekunden är jag så jävla förbannad att jag bara vill glömma! HELVETES JÄVLA SKIT ATT DET SKULLE BLI SÅHÄR! TACK LIVET, TACK! Värdelös, det är vad jag är. Ett jävla såll som inte är värt något. Jag hamnar bara utanför och får skit för det efteråt. Värt att leva ett sånt liv?

2009-07-12 - Helgen

Det har varit en rätt bra helg. Träffat vänner och bekanta. Jag har badat och åkt ring efter båten. Jag har bastat och druckit öl. Det är så fridfullt och tyst ute vid sommarstugan... Och med tystnaden kommer tankarna. Jag har tänkt så förbaskat mycket på E. Försökt få ihop pusslet av ord och känslor, men det går inte. Jag har fortfarande kvar den där känslan att jag inte fått veta allt. Varför skulle hon ljuga? Jag vet inte. Om vi två längre inte är ett, vad har hon då att förlora? Kommer det fram att hon ljugit blir situationen så mycket värre! Då kommer tillitsmätaren falla ner på minus tio och att reparera den blir en livslång uppgift. Det känns verkligen hemskt att känna såhär! Jag kanske borde ställa alla frågor igen? Jag kanske borde visa henne att jag mår så himla dåligt av att känna såhär att jag bara måste få veta sanningen och därför fråga igen? Men det betyder väl inte att det kommer fram något mer än vad hon berättade förut? Nej, varför skulle hon ljuga förut? Frågan är bara varför jag känner såhär? Kände jag verkligen E eller hade jag bara fått för mig något?.. Jag vill bara slå in hennes nummer i mobilen och ringa. Inte bra... //Den sanningssvaga M

På väg

Är i Hedesunda nu. Äter kycklingsallad. Gott! Vi har nog tre timmar kvar innan vi är framme. Hörs :)

2009-07-10 - En god morgon?

Jag är trött. Så sjukt trött! Ska ändå bli skönt att köra långt ikväll. Orkar jag inte finns det två till personer i bilen som kan tä över :) Har även läst E:s blogg nu på morgonen. Vissa saker förstår jag inte, eller vill nog inte första, medan andra är helt kristallklara. Jag hoppas bara att hon gör det hon gör för hennes skull och inte någon annan. Det kommer bara förvärra om hon gör tvärt emot... Det ska även vara skönt att komma bort i helgen. Ingen mobil som kan störa och tyvärr ingen möjlighet att skriva eller läsa bloggar. Lite skönt det också. Att få distans till allt igen. Ibland behöver man bara en omstart :) Det var allt för mig denna morgon. En uppdatering kommer i eftermiddag om jag hinner. Hoppas mina läsare får en bra dag! Kram på er.

2009-07-09 - Ett förtydligande

Jag har märkt att jag kanske gått lite hårt åt i min blogg. Det var mest menat att få utlopp för mina känslor och då också överdriva en del. Jag känner mest besvikelse för att det inte gick, för att hon och jag inte drog lika långa strån. Det känns dock inte som om jag kan göra något åt det just nu. Jag får helt enkelt acceptera läget och försöka ha ett långsiktigt mål istället. Försöka och försöka... Jag har ett långsiktigt mål. Ett mål om att lyckas. Spelar ingen roll vem som finns i mitt liv. Jag ska göra det för mig så att jag kan vara nöjd och för att jag levt mitt liv.

Jag vill däremot inte påstå att någon ljuger. Det som menades var endast att jag har svårt att lita på personer just nu. Det krävs lite extra så att säga. Men visst ska man inte vara tillsammans med någon om man mår dåligt. Så dum får man inte vara. Det behövs däremot förtroende och tillit om man ska fortsätta. Dessa två saker (förtroende och tillit) kräver mycket energi att upprätthålla, oavsett vad, och när det då känns som att man inte har så mycket energi att ge så blir det också svårt att upprätthålla tilliten och förtroendet. Det är inget att göra åt, bara att bita i tungan och samla krafterna. E har lagt ner mycket energi på mig, det ska ni veta! Det kan verkligen inte vara enbart hennes fel att det blivit såhär. Man är ju två om ett förhållande. Jag hoppas bara att hon verkligen tar det lugnt, vet att jag inte är arg på henne, bara besviken på att situationen är som den är. Pärlan som jag sett finns fortfarande där.

Jag försöker nu bara att inte försöka få mig att må dåligt, utan att göra saker som får mig att må bättre. Ska bli skönt att träffa vänner och gamla bekanta i helgen, få vara social med både gammalt och nytt folk. Nästa helg blir det lite närmare vänner och sen får vi se. Jag ska göra saker för mig själv och bevisa för mig själv att jag kan. Det är vad jag ska leva på ett tag och jag kan verkligen rekommendera det. Jag har verkligen inget att bevisa för någon annan än mig själv. Att jag kan göra det jag vill göra och inte behöva göra något för att någon annan vill det. Dags för mig att bli egoistisk för ett tag :P

Men förlåt om jag upprört någon mer än vad jag har rätt till. Det var inte meningen! Tänk på att inget är över förns det är över :)

Au revoir.


Uppdatering: Lyssna på Michael Jackson - You Are Not Alone. Den är riktigt bra!

2009-07-08 - En ny dag

Ja, idag känns det inte lika jobbigt längre! Jag är mer irriterad, arg, besviken eller något liknande. Fick en kommentar av en kompis att jag såg irriterad ut. Kanske är så. Det kanske är ett steg i självbehandlingen. Man kan ju alltid hoppas. Tur att jag har vänner som bryr sig i alla fall. Hoppas hennes är lika bra.

Nattinatt!

2009-07-07 - Lurad?

"du e medveten om hur lurad du blev va?" löd raden jag fick som svar... Lurad? Ja, det känns kanske så. Är jag lurad? Det finns bara en person som kan svara på det och det är en person jag inte kan få några svar från. Snacka om att detta har blivit en enda stor röra! Det värsta är att jag inte vet vad jag vågar tro på. Vad som är sanning och vad som är lögn! Jag vill tro på min E och jag vill lita på henne. Men kan jag det? Allt gick ju så fort och det känns så konstigt... Är det bara jag som missuppfattat en hel del eller vad är det som har hänt? Varför sitter jag på en massa information som jag gärna kunde inte ha haft? Varför tror jag saker om personer om jag inte frågar om de är sanna? Detta gäller inte bara E, utan andra också. Just nu kretsar allt runt frågetecken och det är verkligen inte kul! Den ovissheten kommer ta kål på mig. Jag mår bäst när jag får sanningen och kan ta in den och få bearbeta den. Ovissheten dödar... Mig...

Men säg bara inte att det inte alls är mitt fel! För vi är ju... Förlåt, vi var ju två om vårt förhållande.

2009-07-06 - Adjö.

Ja, så var det slut. Det är över. Nu går vi skilda vägar. Vi talar om att ses någon gång igen, men just nu känns allt bara så hopplöst. Hur kunde jag vara så jävla förhelvetes idiotiskt blind och dum?! Förtjänar vi inte varandra? Jag vet att jag har gjort dumma saker som kanske är oförlåtliga, men är jag ensam? Vad vet man egentligen? Ingenting känns det som... Idag har jag gått runt och varit död. Det enda som kan få mig att skratta är Top Gear. Älskar verkligen det programmet (notera att jag använder ordet ÄLSKAR). Det värsta är när jag ser henne, på bild eller i verkligheten. Då brister allt. Jag vill bara inte släppa taget om denna underbara människa som har gett mig så mycket att leva för! Jag förstår inte varöfr jag ska behöva stå ut med detta helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vill förlåta. Kan jag förlåta? Jag hoppas att det är som folk säger att "tiden läker alla sår", för annars kommer jag behöva livstids vård. Tänk om man kunde få det av sin favoritundersköteska... Det skulle vara livet! Just nu är jag bara så ynklig att jag skulle kunna skänka mitt liv till djävulen för att få vara med henne, för att få må bra tillsammans med henne. Men det kommer ju inte hända. Inget kommer att hända... Bara ett "adjö". Det är så illa att jag vill sluta andas. Försökte det igår, men det gick inte... Sjukt nog var jag villig att dö i hennes armar. Väldigt egoistiskt och taskig mot henne (och alla andra), men det kändes så underbart att få ligga i hennes famn och bli omhändertagen att det gärna skulle kunna få vara det sista jag upplever i mitt liv. Tänka sig att man kan bli så fäst vid någon!

Förlåt mig, du kommer alltid vara min Pärla och låt ingen annan säga det till dig. Det är mitt uttryck för den finaste människa som finns - DU!

2009-07-03 - Everyone should have a pet!

Everyone should have a pet, and I want to keep mine! (bloggsized)

And I want to keep mine!

2009-07-03 - En till!

Helt plötsligt har jag en ny läsare! Vem kan denna mystiska person vara? Kommentera gärna :) 

Hur som helst vaknade jag omgiven av glädje idag. Hade drömt om dig och att allt var bra. Du var så vacker i den långa klänningen! Bara jag får ärlighet kommer detta bli jättebra ska du se, lilla pärlan :)

Jag känner mig jävligt skum... Ena dagen börjar med att jag är toknere, andra med att jag är förvånansvärt glad! Jag måste fortfarande vara kär och uppskatta henne, det kan inte vara annat med tanke på min dröm!

2009-07-02 - Vaddå bestämt mig?

Varför hör hon inte av sig? Vill hon inte veta av mig? Vad är det för fel på henne? Inte fan läser hon min blogg och bryr sig om mig, inte fan hör hon av sig något alls. Jag vet nog för mycket och det gör mig så jävla förbannad!!! Du lär inte läsa det här, så här är min plan: Vara superdupersnäll ända fram till måndagskvällen och sen ska jag fan fråga dig vad i helvete du håller på med! Sex kan du tokglömma tills du är 100% ärlig mot mig! SKIT OCKSÅ!

2009-06-30 - Nu har jag nog bestämt mig!

Ja, nu är det nog mer eller mindre bestämt. Efter samtalet idag så kände jag mig inte så glad. Ville avreagera mig, men så mycket blev det inte. I mitt huvud tänkte jag något i stil med "Jag orkar inte mycket mer. Jag vill bli tröstad. Av dig. Jag vill att du tar mig i din famn och säger att allt är bra igen. Först då kommer jag att kunna andas ut.". Jag känner fortfarande så, men nu tror jag att jag vet vad som behövs! Dags att besöka lite jobbiga hemsidor och skriva en hel del! Det här blir nog skitbra ;)