26:e november 2006. Efter utgång!

Alltså nu är det rätt mycket natt... Var ute idag. Nära stängningsdags träffar jag en tjej på dansgolvet som var rätt full och hon tyckte att hon var "för gammal för mig" när vi satte oss ner och prata... Var nog lika bra det!

E vet jag inte hur jag ska tolka längre. Vill verkligen lära känna henne bättre, det finns ingen tvekan om det!

K tror jag nog att jag ska strunta i... Iaf för tillfället! Blir bara skit att tänka på K just nu! Rätt synd faktiskt =/

Sen såg jag henne på dansgolvet idag! Vem i helvete är du?! =P Jag känner så väl igen ansiktet, men kan inte alls placera det! Att jag inte gick fram till dig... Skäms på mig! Fy och fan!

Sova nu, eller iaf snart! Gnatt!

21:a november 2006

Dammit! Varför kan jag inte sluta tänka på dig? Gjorde det när jag träffade E men hon verkar inte så värst pratglad så jag har väl tappat intresse... Men ack så rolig och söt hon är!!!

Aja jag drömmer om nätterna nu... Ibland ser jag ditt ansikte... This is no good alltså! Blä att det blev som det blev när det blev det som blev!

Puss

18:e november 2006

Jag tror nog faktiskt att jag är över dig nu K. Hah vet inte ens varför jag kände som jag gjorde, det får jag väl skylla dig på =P

Nu finns det bara en sötis! Dammit I want to spend more time with her! Men det lär nog inte hända direkt =/

16:e november 2006... FÖR SENT!

Klockan är för mycket, det är för sent... Jag borde sovit för länge sen... Jag känner mig som en dålig människa.

Aja, träffade henne idag och hon var hur go som helst =D Vet iofs inte vad hon "är ute efter", men jag är osäker på om vi vill samma sak. Jag vet iofs inte heller vad jag vill... Ska nog lägga ner det där lite nu =/

Tänker fortfarande på hennes underbara ögon!

Gnatt!

14:e november 2006. Nu är det natt, klockan visar 00:37.

Jag tänker fortfarande på dig... Vet inte riktigt varför. Aja nu har jag inte fått så mycket svar men jag hoppas det är bra med dig iaf.

Just nu är det en annan person som lyser upp min vardag! Underbart att det finns sådana personer =D

Ska nog börja skriva en mindre tankeblogg och byta ut lite texter... Typ samla allt på ett ställe!

Dags att sova nu iaf. Puss på dig sötaste ;)

13:e november 2006... Mitt på dagen.

Jag kan fortfarande inte släppa dig! Kanske borde göra det för du svarar ju inte på mail =/ Aja, vi får väl se vad som händer med tiden... Det är bara det att jag verkligen känner för att träffa någon nu!


Ooooh, pitty me =P


10 november 2006... Typ natt.

00:12
Jag kan inte sluta tänka på dig! Varför? Borde jag inte göra det? Jag vet inte något längre...
 
00:27
Jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Det känns hittills som om du inte är intresserad... Och självkrivitisk som jag är får jag väl säga att jag förstår dig...
Det finns bara tre personer som jag skulle kunna prata med men bara en med (enligt mig) tillräcklig insyn i detta. Fast jag vågar nog inte... Det kommer nog bli så att jag bygger upp något inom mig som gör mig deprimerad igen. Jag vet ju varför jag känner såhär, varför jag tycker om henne!
- Varför?
- ALLT!
Allts om jag vet än så länge iaf, men jag vill verkligen veta mer! Jag vill veta allt om henne... Jag håller nog på och blir tokig. Såhär har jag aldrig känt för någon tidigare... Utåt är jag glad och jag vill verkligen vara det och inte ljuga om att jag inte är glad... Än så länge har jag inte behövt ljuga, men jag vill inte att jag någonsin ska behöva göra det...
Du var så underbar och egoistiskt nog vill jag ha mer av dig! Är det fel att känna så? Just nu är jag ett enda självförvållat frågetecken... Jag gillar ju dig Fröken K. Ros!

Eller kanske är det Älskar? Nae, men Kär är nog rätt ord just nu! Du har världens underbaraste personlighet och dina ögon är så förbluffande vackra! Jag trodde nästan ärligt talat att du var något mer än en vanlig människa... Vaddå tror? Du är något mer!