2010-09-29 - En mycket emotionell kväll!

Ja, det har hänt mycket. Har varit på stand-up med vänner, samt träffat gamla klasskompisar. Mycket trevligt! Det har sett dåligt ut tidigare i veckan, men jag tror att kvällen har gett mig en vändpunkt. It's nice!

2010-09-21 - Fel ord går in via mina ögon IGEN

Samma nyhetsbrev, annan tolkning: "Du får smisk i ansiktet i Stockholm!" LÅTER HELT JÄVLA UNDERBART!

2010-09-15 - Fel ord går in via mina ögon

Fick ett reklambrev till min mail idag. Det stod "Få sminkset från FACE Stockholm" som rubrik. Det första jag läste var "Få smiskset från *** i Stockholm"... Det andra jag läste var mer obarnvänligt. Hur som helst saknar jag någon att ha kul med, på sånt sätt alltså. Trist, men sant. Jag står stilla.

2010-09-10 - Förvånansvärt!

Ja, idag känner jag mig förvånansvärt trött efter jobbet. Vet inte om det handlar om att jag sovit för lite, att det börjar bli höst, eller att jag måste komma igång med träningen igen. Ska nog ta och röja sönder i lägenheten så jag är någorlunda nöjd här, sen ska jag hämta hit min pilatesboll och stärka upp kroppen. Det ser jag fram emot.
.
Men det jag egentligen skulle skriva var att jag känner mig förvånansvärt uppskattad idag. Av någon anledning har det varit en bra dag och jag har fått beröm och gått bra ihop med en på jobbet. Jag hade ärligt talat inte trott att jag skulle ha så lätt att snacka med tjejer. Tur att de är äldre än mig, annars hade det nog bara blivit seriösa saker :P Men ja, uppskattad känner jag mig. Eller så är det så att jag uppskattar vardagen. Hur som helst mår jag bra nu, i alla fall i psyket. Idag har varit en bra dag som jag borde komma ihåg mycket väl. Det är en sån dag som kan vända även det värsta av nederlag.
.
Dagens Spotify-tips: Bullet For My Valentine – Eye Of The Storm

2010-09-06 - Ett stort misstag!

Ja, jag såg precis en tjej som laddat upp nakenbilder på sig och sin pojkvän... PÅ FACEBOOK! Hennes liv kommer aldrig bli detsamma igen. De där bilderna kommer hamna på oseriösa sexsajter och antagligen i hennes föräldrars mailboxar. Trist läge... Att inte ha någon att ta sådana bilder med.
.
Men egentligen klagar inte jag. Tjejer/Kvinnor är fina att se på! Därav detta låttipset: http://www.youtube.com/watch?v=P5CFGp2FisE. Den har verkligen fastnat i huvudet på mig! Möjligt att den kan tyckas lite bitter, men skippa refrängen så blir det lite vissling och fina former! ;D