2009-05-31 - en kväll ute

Så var utekvällen över. Har blivit av med en del av ruset, men lite är ändå kvar. Jag som hade tänkt ta det lite lugnt idag... Aja, det verkar vara fint väder iaf! Saknar min Pärla. Vill öva lite på henne och också ge tillbaka för att hon tagit sig lite väl mycket friheter - hon ska lida lite ;) Men trevlig kväll som blev rätt bra, men det var taskigt med folk. Den VJay (VideoDJ) de hade var kass också. Han borde verkligen uppdatera sig och framför allt inte spela TV-rips. Lite små-tragiskt. Dags att sova nu iaf. Hoppas Pärlan har det bra :)

2009-05-19 - Igår, idag och imorgon

Igår var igår. Alltså inte idag. Igår var som igår var. Inte så mycket mer att säga om det. Idag är i alla fall idag och inte som igår. Igår var som igår var för att det gick upp till mig hur långt bort mina mål ligger och vilken tid det tar... Hennes blogg var inte så farlig faktiskt. Jag hade antingen koll på sakerna själv eller så hade hon redan sagt det. Jag blev faktiskt lite lugnad.

Skola, hemma (vetefan vad jag gjorde, men tiden gick iaf), köpt minneskort till videokameran, tränat. Skönt att röra på sig.

Imorgon är det skola. Fy fan för denna skola. Pajseminarium och vi lär nog få en del skit som vanligt... Fattar inte vilket taskigt spår vi hamnade på :/ Vi har ju ett bra ämne! Satan i brasan vad surt det är. Jag hoppas bara på att det godkänns, det vi nu gjort. Om det inte blir allt för mycket skit så blir det party på onsdag :D *hoppas hoppas hoppas* Jag tror jag ska krama festvärdinnan t.o.m. :O

Aja, nu blir det pack och städ.

*Diggar till "Är det såhär när man är kär när man är liten"*

2009-05-18 - Fan fan fan fan fan fan fan

"Läs nu inte min blogg om du är deprimerad." Något i den stilen löd hennes mening. "Kul" tänkte jag, men jag hade redan bestämt mig för att göra det. Jag vet inte varför, men denna dag har inte varit mycket annat än fel. Jag hoppas verkligen att jag tar mig ur mina negativa tankar, annars vetefan vart det här slutar. Jag vill göra så jävla mycket, inte bara för henne, men som det är just nu kommer jag aldrig att lyckas med det. Hon kommer tröttna på att jag är så jävla tråkig och grå. Vi kommer gå skilda vägar och då står jag där igen som den misslyckade smygfis jag är... Precis, jag är en smygfis. Något som finns där och irriterar, men man märker inte när den kommer och inte när den går. Totalt jävla ointressant... Känns som om jag borde åka ner på ondag ändå. Kanske känns det bättre om jag super lite? Det är ju så beprövat av så många.

Fan...

2009-05-17 (2009-05-15) - Den där E...

Detta har redan hänt, men jag hade inte tid att blogga om det då, utan jag skrev upp det och postar det nu. Satt på bussen när skrev detta. Datum: 2009-05-15.



Det är den här E... Hon har en förmåga att göra mig helt galet tok kär. Hon kan verkligen få mitt hjärta att gå på hög varv! Nu är jag mycket mer kär än förra veckan, pch då tyckte jag att jag var rätt kär.

Det är så att hon har fixat en utflykt i helgen. Hon sa inte vårt å skulle eller vad som skulle göras, men jag skulle ta med mig något i vätskeform att bjuda på. Jag har bara vodka, så det får bli så.
Poängen är att hon verkligen visar att hin älskar mig. Men vad gör jag? Jag är så förbannat tråkig och gör ingenting speciellt för henne... Skit också! Måste hitta på något snart så att hon förstår hur mycket jag älskar henne.

Förlåt...

2009-05-12 - Stress och ingen stress

Jag känner stress. En väldans massa stress. Det mesta är över skolan och att jag inte lyckas få tag på något jobb... Men jag känner också att jag inte är en så bra pojkvän som jag borde vara. Hon förtjänar så mycket bättre, men jag lyckas inte ge henne det nu. Jag förstår verkligen vad som ligger till grund för Mars/Venus-boken! Jag måste sluta "jobba" så mycket och spendera mer tid med henne... Men snart är det ändå över med "jobbet" för min del. Cirka tre veckor kvar och sedan blir det antingen ett glatt skratt eller tårar och irritation (vilket egentligen inte skulle komma som en så stor chock). Självklart hoppas jag på skrattet. Och sedan på skatten (Jobb --> Pengar = Tvårumslägenhet).
I detta fall förtjänar hon att jag flyttar. Hon förtjänar att få valuta för de ord och den energi hon förbrukat på mig, men jag förtjänar också att flytta. Jag förtjänar att få starta på nytt och sedan kanske kunna inkludera henne. Hon med stort H, eller stort E (bestäm själva).
Däremot känner jag ingen stress att flytta ihop med henne. Jag vet att det i princip skulle kunna gå så fort jag har någon inkomst av något slag, men jag vet också att det inte behöver vara så. Det får ta den tid det tar och det får bli vad det blir av det hela. Jag kommer däremot kämpa och visa för henne hur viktig hon är för mig. Hon kommer att få en massa extra allt och det är hon banne mig värd!

Nu ska jag sova. Imorgon är en ny dag med samma skit som igår :P

Nattinatt!

2009-05-11 - En jävla massa skola

Hej hej igen! Nu var det verkligen länge sedan jag skrev något här (över en månad). Det som hänt under tiden är mycket... Mycket positivt, men också en del negativt.

En del av det positiva kan beskrivas med en enda bokstav: E. E är underbar. E är vacker. E får mig att må bra. E är värd verkligen att bli älskad. (För att förtydliga så handlar det inte om någon drog eller liknande, utan en person.)
Den lilla resa vi gjorde till nordligare breddgrader var faktiskt rätt trevlig och veckan/helgen efter var då inte något att klaga på! E kan om E vill, helt enkelt... Och E kan bra! ;)

Negativt är skolan. Fy, spott och fräs. Jag hoppas det går vägen, för jag vill då egentligen inte plugga nästa termin också. Har sökt en del kurser, så vi får se hur det blir med det hela... Men aja baja om detta inte går! Då blir jag en deprimerad typ hela jävla sommaren :/

*längtar till utomlandsresan med dig*



Nedan följer dagens onödiga länkar

Här kommer ett smakprov på den underbara censuren:
http://www.noob.us/humor/worst-tv-edit-ever-snakes-on-a-plane/

Och så tipsar jag om lite härlig musik också:
www.ubetoo.com/TopSongs.taf?_SongId=10590