2009-07-17 - En snabbis

Jag har tänkt mycket idag. Det blir så när man kör bil och det inte behövs någon direkt aktiv körning. Det känns fortfarande "fel", även fast jag övertygat mig själv om att det är rätt. Jag blev i alla fall jätteglad över kommentaren. Den betyder så mycket!

Ska nu avsluta min portion blodpudding och bacon, dock utan någon lingonsylt. Trodde vi hade det, men nu när jag värmde maten fick jag se att jag hade fel :/ Det positiva är att jag lyckades så bra med maten igår att den smakar gott idag, också utan sylt! (Igår hade jag bråttom så jag åt medan jag lagade maten.) Dricker inte mjölk heller, utan någon flädersaft jag hittade i frysen - gott! ;)

Nu ska jag diska och städa, sen blir det hämtning av vän och efter det blir det nog direkt i säng. Jag är så förbaskat trött! Det har varit en lite småtung dag idag. Jag hade lagt ett paket på fel ställe, så det hade farit iväg på villovägar. Hon som skulle ha det hade väntat i fyra dagar, så det var inte så lyckat. Paketet hittades, men jag fick skämmas lite. Sedan slutade bilen funka! Startmotorn gick, lamporna funkade, fläkten snurrade och intrumentbrädan visade två streck kvar (av nio eller tio) med bensin i tanken. FAN! Fick ringa på förstärkning och fick sedan låna en bil så jag kunde avsluta min tur. Efter det åkte vi och bogserade bilen. Det var en upplevelse det också. Det kunde absolut gjorts bättre :P Hur som helst stannade vi vid en mack, tankade och skiten funkade. Snällt! Inte den första bilen jag kört som har problem med den mätaren *minnen, minnen*

Nu ska jag diska och städa.

Dagens musik: Michael Jackson - Remember The Times
http://www.youtube.com/watch?v=sHAj5o0rdVE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback