2009-07-19 - Helgen

Helgen har varit rätt bra faktiskt. Hände inte så mycket i fredags. Körde brorsan till båten och sen åkte jag hem igen. Hann inte göra så mycket hemma innan det bar av för att hämta min kompis. Vi snackade lite på fredagen, sen var jag så trött att jag sade god natt och gick upp och lade mig. Hon fick lyxen att låna dubbelsängen på nedervåningen.

På lördagen gick dagen rätt fort och vips var jag ute vid äventyrscentrat. Min kompis kunde tyvärr inte vara med, på grund av nyligen bruten fot. Gipset är borta, men man måste vila lite efteråt. Vi väntade i alla fall en timma efter uttalad tid, på grund av slarv med tider och bollar, på att få börja. Sen drog det väl igång och det var så förbaskat kul! Snacka om härlig adrenalinkick! Jag bokstavligt talat flög fram tills det att jag hörde smatter framför mig och att det började svischa omkring mig. Då kastade jag mig ner bakom närmaste träd och hörde hur kulorna träffade trädet med ett fasansfullt tempo. Ser mina lagkamrater ålandes frammåt runtomkring mig, tog ett djupt andetag, reste mig upp, fattade geväret och tänkte att attack var bästa försvar. Fort gick det! En där, två där, en sten där. Kastar mig ner bakom. Skjuter lite mot ett träd. Hör någon skrika till och så var den personen ur leken. Nu blev det jobbigt tyst. Jag hörde ingen. Var det bara jag kvar? Jag hör hur det knakar, höjer siktet och ser min lagkamrat avancera med fokuserad blick. Jag lägger mig ner och tittar runt stenen, mellan grenarna. Ja, se på fan! Där var den sista. Det blir lite krypande/hasande framåt innan vi båda köttar på med vrål som ekade i skogen. Det smattrar gott runt det sista kvarblivande offret. "TRÄFF!" hörs det och då vet vi att vi vann. Det var hur kul som helst och verkligen något jag kommer göra igen. Jag märkte vilken självkontroll som behövs och hur kul det var att lura motståndaren. Sadist, javisst. Hur som helst; paintball is the shit!

Sen åkte jag hem, duschade och gjorde mig i ordning. Vi åt lite sallad som jag slängde ihop på fem röda, gjorde en sambal oelek-sås också som blev makalöst god (framför allt idag då den dragit åt sig lite :P). Sedan, när vi gjort oss förblindande snygga *ironi*, så åkte vi iväg för att hämta upp två till personer som skulle med. Festligheterna väntade inte när vi väl kom fram. Cider, öl, vin, jäger och enegridryck stod uppradat. Mycket gick åt under kvällen, men för mig blev det bara lite smakprov och sedan vatten. Kör man ska man banne mig inte dricka något, framför allt inte köra tidigt dagen efter. Jag var äldst, nyktrast och ändå var det jag som visade hur man partajade!.. Eller, det är inte hela sanningen. Födelsedagsbarnet var en riktigt duktig underhållade, så den sista halvtimmen (och bergis en hel del mer) satt vi bara och blev underhållna av detta energiknippe. Kul var det och jag ångrar verkligen inte att jag bara kände en person, förutom min långväga kompis som jag hade med mig.

Idag har det mest blivit slött och socialt. Träffat en några gamla klasskompisar och kommit på att de fortfarande är lika knasiga som de var för cirka fyra år sedan. *me like*

Onyttigheterna har varit en del denna helg. Pizza på lördagskvällen och kebabrulle idag. Gott och onyttigt... Tur att det är dags för jobb imorgon igen, så att jag får gå någon mil eller två. Riktigt skönt faktiskt. Jag trivs där just nu och skulle lätt ta jobb om jag blev tillfrågad.

Imorgon åker också min vän hem. Det har gått fort, men det har varit välbehövligt. Känns skönt att personen inte kommer ta någons sida och inte välja mellan oss. (För er som inte vet, är det min och E:s gemensamma vän.) Världen skulle verkligen må bra av fler personer som är lika vettiga.

Nästa vecka kommer nog gå fort. Jag kommer inte ha mycket tid över till mycket annat än att jobba och plugga. Vi hittar fortfarande inte den information som vi borde ha. Det känns verkligen hopplöst när man sitter flera timmar och inte hittar något som faktiskt går att använda! Situationen hjälper verkligen inte mitt huvud just nu... Hur som helst ser jag i alla fall fram mot helgen. Då blir det grillning här på lördagen. Inbjudan gäller och de som är inbjudna vet redan om det. Det blir bara personer som jag litar på och självklart ska brorsan och några av hans polare få vara med också. Ingen fest, utan mer en social tillställning med alkoholintag ;) Så frågan är bara; vin, öl, Jäger eller vodka? Tips uppskattas! :D Nu är klockan snart 23 och det är dags för mig att sova. Upp imorgon klockan 06 och ska försöka vara pigg som en antilop då jag ränner upp och ner för trapporna på jobbet.

Puss, kram och god natt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback