2009-09-03 - En högre nivå

Notera att detta inlägg egentligen skulle kommit in tidigare, men jag kunde inte lägga upp det då jag var utomlands.



Igår satt jag och de andra och såg ut över Rhodos kvällsliv. Vi hade tidigare lagt märke till det stora antal homosexuella män som fyllde gatorna. Vi gick vidare från ölhaket till en restaurang. Efter ett tag slog sig sex homo-män ner sig vid bordet bredvid oss. De var britter. Jag satt och smålyssnade på deras konversation och blev imponerad av den höga sociala nivå som de låg på. Nu menar jag inte något negativt, som att homosexuella ar dumma i huvudet, snarare tvärt om. Det är ytterst sällan som jag träffar någon ur min bekantskapskrets som har en SÅ hög social närvaro. Jag blev lite avundsjuk på dem. De verkade oförskämt socialiserade och trevliga. Sen får man ju inte glömma att de flesta faktiskt ser bra ut. Det är jag också avundsjuk på. Jag vill också vara snygg. Som Robbie Williams sjunger: "All the best woman are merried and all the handsome men are gay."
.
Än så länge har resan varit både bra och dålig. Jag vill flytta hemifrån mer än någonsin. Jag vill flytta till något eget där jag får vara själv och ingen kan säga till mig att ändra på mig. Jag är jag och det är dags att HELA min omgivning förstår det!
.
Nu ska jag äta frukost, glömma en massa saker och sen ska jag ut i solen och bränna sönder mig. Klockan är nu 08:08 lokal tid.
.
Får jag ta på dina bröst?

Kommentarer
Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

Hoppas du får en bra dag :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback